Zondag 10 mei is het Moederdag! De dag om jouw (bonus)moeder, oma, schoonmoeder of iemand die als een (tweede) moeder voor jou is (je tante (hint :-)) in het zonnetje te zetten! Ik heb heel veel leuke ideeën opgedaan om dat te doen. Ik zet 10 bijzondere Moederdag verrassingen voor jou op een rijtje voor deze uitzonderlijke Moederdag.

1. Brievenbus cadeautjes

‘Een cadeautje, speciaal voor jou’ staat er op de box van No Lemons, please!, die zo door de brievenbus past. Er zitten diverse leuke items in, zoals kaarsjes, een brownie, een klavertje vier, een lief kaartje en een hartjeszeepje. De boxen zijn er van € 4,95 tot € 12,95. Ga naar de winkel (Hoofdstraat 64 Santpoort-Noord), die speciaal zondag 3 mei en dinsdag 5 mei ook open is van 12 tot 16 uur.

VelsenCityBlog Moederdag 2020
Foto: Instagram No Lemons, please!

2. Picknick in eigen tuin!

De chef van Brasserie Denk heeft een heerlijke picknickbox samengesteld. Wat zit daarin? Nou, bijvoorbeeld een niet te versmaden croissant met verse aardbeien, een flensje met hazelnootcrème, een wrap met gerookte zalm, een smoothie en nog veel meer, zie de afbeelding hieronder. Prijs €40,-. Bestellen kan via info@duin-kruidberg.nl of per telefoon: 023-5121800. Ophalen kan op zondag 10 mei tussen 11 en 15 uur. Bestellen kan tot uiterlijk 4 dagen vooraf.

VelsenCityBlog Moederdag 2020
Foto: Instagram Brasserie Denk

3. ‘In balans’ pakketten

Samen met Malima, de leverancier van de natuurlijke massageolie, die Daily Balance gebruikt, heeft Daily Balance mooie cadeaus samengesteld. Die zijn er in verschillende prijscategorieën. Als je wilt kun je het cadeau laten bezorgen binnen de gemeente Velsen. Dat gebeurt dan zondag 10 mei tussen 10 en 12 uur. Bovendien zorgt Daily Balance ervoor dat jouw persoonlijke boodschap overkomt. Die mag je mailen. Hier vind je meer informatie over wat en hoe je kunt bestellen.

VelsenCityBlog Moederdag 2020
Foto: Instagram Daily Balance

4. Zeg het met woorden EN chocolade

De meeste vrouwen zijn dol op chocolade, dus daarmee zit je altijd goed! En zeker met een mooie tekst erop. Degene die de chocolade makkelijk kan weerstaan kan ook besluiten om hem te bewaren vanwege de tekst. Banketbakkerij Wesseling heeft zijn best gedaan om er wat moois van te maken. Je vindt deze banketbakkerij in de Hoofdstraat in Santpoort-Noord, op nummer 175.

VelsenCityBlog Moederdag 2020
Foto: Instagram Banketbakkerij Wesseling

5. De knuffel die altijd mag

Speciaal voor de liefste moeders bedacht Kopie-Druk Santpoort de knuffelbeer voor de liefste mama (of oma, tante, of…). Bij Kopie-Druk in de Hoofdstraat in Santpoort (189B) kun je nog veel meer leuke cadeaus en wenskaarten vinden. Je maakt ze extra persoonlijk door er een mooie tekst op te laten drukken.

VelsenCityBlog Moederdag 2020
Foto: Instagram Kopie-Druk Santpoort

6. Laat mama kiezen

Wil je mama zelf laten kiezen? Ga dan voor ‘Mama’s Keuze Cadeaukaart’ die je kunt kopen bij een van de twee Primera winkels die ‘Velsen City’ rijk is (Planetenweg 62 of Zeewijkplein 23 in IJmuiden). Je vindt er ook leuke cadeaus van bijvoorbeeld Riverdale. Maar ook voor een goed boek of leuk tijdschrift kun je er terecht. Voor nog veel meer kun je kijken in de speciale Moederdagfolder op de Facebookpagina van Primera Prince, IJmuiden en Heemstede.

VelsenCityBlog Moederdag 2020
Foto: Primera

7. Klaar voor een kus cadeau

Bij ‘Bij de Buuf’ aan de Lageweg 1 in Spaarndam vind je onder andere de in deze tijd toepasselijke ‘Klaar voor een kus’ cadeau van Pineut, ‘voor een lekker neut’. Pineut is de uit de hand gelopen hobby van Femke en Marlies. Twee vriendinnen die gek zijn op smaken, kruiden en specerijen. Natuurlijk vind je bij ‘Bij de Buuf’ nog veel meer leuke cadeaus, van armbandjes tot plantjes!

VelsenCityBlog Moederdag 2020
Foto: Instagram ‘Bij de Buuf’

8. Een huidstrelend cadeau

Zeker nu ‘huidhonger’ een populair woord is, is een cadeau dat de huid streelt wel erg toepasselijk. Skinstudio Santpoort is gespecialiseerd in huidverzorging, huidverbetering en huidverjonging. Speciaal voor Moederdag kun je een Giftcard bestellen waar je een behandeling of een bedrag op kunt zetten. Natuurlijk kun je ook een fijn product van het merk waar de salon mee werkt bestellen (Nimue). Bestellen kan via: skin_studio@outlook.com of 06-38662713.

VelsenCityBlog Moederdag 2020
Foto: Instagram Skin Studio by Floor

9. Wijn is altijd fijn!

Een goed glas wijn vinden de meeste dames heel fijn. Wijnhuis ten Bilt in de Hoofdstraat in Santpoort-Noord verkoopt de ‘juiste wijn voor het juiste moment’. De missie van dit wijnhuis is om jou kennis te laten maken met goede wijn voor een goede prijs. In ‘Velsen City’ kun je de wijn voor jouw moeder, oma, tante…gratis laten bezorgen. Je kunt de wijn bestellen via info@wijnhuistenbilt.nl of 023-5376767. Natuurlijk kun je ook naar de winkel, volgens de RIVM richtlijnen.

VelsenCityBlog Moederdag 2020
Foto: Instagram Wijnhuis ten Bilt

10. Ontbijtje of high tea met een persoonlijk kaartje

Hoe bijzonder is het als jouw moeder, schoonmoeder, oma of … een fijn ontbijtje of high tea bezorgd krijgt? Een persoonlijk kaartje erbij en de verrassing is compleet! Brasserie Beeckestijn aan de Rijksweg 130 in Velsen-Zuid helpt je daarbij, in samenwerking met ToGo van MMood. Bestellen kan tot woensdag 6 mei 12 uur. Zij bezorgen thuis of je kunt het afhalen.

VelsenCityBlog Moederdag 2020

Wij hopen dat je inspiratie hebt gekregen om iets bijzonders te doen voor deze uitzonderlijke Moederdag.

Heb je tips voor ons? Heb je een vraag? Wil je samenwerken? Mail ons gerust op: info@velsencityblog.nl

Volg jij Velsen City Blog al op Instagram en/of FacebookWil je niets missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Author

Brigitte Schiering is opgegroeid in Spaarndam, het landelijke dorp grenzend aan Haarlem en Velsen. Zij woonde daarna in Halfweg, Haarlemmerliede, Haarlem en Amsterdam en is sinds 2002 inwoner van 'Velsen City'. Haar vriend, die uit Hoorn komt, heeft haar de omgeving met andere ogen doen bekijken. In oktober 2018 richtte zij VelsenCityBlog op om de inwoners en bezoekers van 'Velsen City' en omgeving te inspireren met al het leuks dat er hier te doen en te beleven is. Zij is ook eigenaar van content marketing bureau Content4Bizz (2013). Media, journalistiek, (online) marketing en (marketing)communicatie zitten in haar bloed. Jarenlang heeft zij gewerkt voor toonaangevende uitgeverijen als Telegraaf Media Groep, VNU Media, ANWB Media en Reed Business Media. In 2012 startte zij haar eerste eigen blog.

Write A Comment