3x Mooie paasetalages in Velsen City - Velsen City Blog
Paasetalage Kopie-Druk Santpoort

3x Mooie paasetalages in Velsen City

By

Het is bijna Pasen. We mogen weer gaan versieren met paastakken, paashazen en eieren. Wij gingen op zoek naar de leukste paasetalages in Velsen City. Welke vind jij de mooiste?

1. Kopie-Druk Santpoort. Wat geeft meer een paasgevoel dan gekleurde tulpen? Deze mooie tulpen fleuren de hele straat meteen op. Laat hier kleding, koffertjes, kussens of iets totaal anders bedrukken voor een origineel (paas)cadeau. Kopie-Druk Santpoort vind je in de Hoofdstraat in Santpoort-Noord op nummer 189B.

Paasetalage Kopie-Druk Santpoort

2. De Santpoortse verleiding. De beste koffie, thee en chocolade vind je bij De Santpoortse Verleiding. Met de gele tulpen in de etalage krijg je meteen het paasgevoel. Maak jouw pasen compleet met lekkere koffie, thee, chocolade en andere lekkernijen. Wil je een mooi gedekte paastafel? Ook voor servies kan je terecht bij De Santpoortse Verleiding. De Santpoortse verleiding vind je in de Hoofdstraat in Santpoort-Noord op nummer 168.

Paasetalage De Santpoortse Verleiding

3. Ergoline zonnestudio SunTanLounge. Schattiger dan deze etalage kan het bijna niet. De etalage is versierd met paashazen, paastakken en eieren. Deze etalage valt goed op in de Lange Nieuwstraat. Ergoline zonnestudio SunTanLounge vind je in de Lange Nieuwstraat op nummer 749.

Paasetalages, zonnecentrum IJmuiden

Volg jij Velsen City Blog al op Instagram en Facebook?

Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Nieuws