Een wijntje in je hand en je voetjes dansend in het zand. Op zaterdag 19 augustus is de 2e editie van het wijnfestival bij MAKAI Beach op het strand IJmuiden aan Zee.

Op de fiets naar het strand, lachend met je vrienden, je hebt er zin in. Op het strand stal je je fiets en als je over de duin loopt zie je de golven het strand op rollen. Je ademt diep in, oh, wat is het toch fijn om op het strand te zijn. Je kijkt rechts en hoort de muziek al vrolijk bij MAKAI vandaan komen. Je wordt met een grote glimlach ontvangen en krijgt bij het laten zien van je ticket een wijnglas. Je kijkt rond en je ziet wijn, heel veel wijn. Glas naar voren en laat je horen. Wat wil je proeven?

MAKAI Beach x Braun Wine

Net als vorig jaar is de samenwerking voor het wijnfestival met Braun Wine. Je kunt 30 verschillende wijnen komen proeven, maar misschien ben je wel op zoek naar een specifieke smaak. Matthijs, van Braun Wine, loopt ook weer rond om vragen te beantwoorden, net als het personeel van MAKAI.
Heb je lekkere wijntjes gevonden, dan kun je net als vorig jaar, deze invullen op een bestellijst en Braun Wine zorgt dat jouw favoriete wijnen thuisbezorgd worden.

Wijnfestival 2.0

Nieuw dit jaar is de bubbelbar. Hier kun je heerlijke champagne proeven én een oestertje happen. Ook wordt er op twee tijden een masterclass ‘Wijnproeven’ gegeven, zodat je een echte wijnkenner wordt. Wil je deelnemen? Selecteer naast je entreeticket, dan ook een ticket voor de masterclass.
Natuurlijk wordt er weer lekker gedanst tot de zon langzaam onder gaat. Er wordt gestart met heerlijke Latijns Amerikaanse akoestische tunes door Lucio Iglesias en vanaf acht uur gaat het dak eraf met de fantastische sounds van de Platenbakkers.

Via deze link haal je tickets. Zien we je daar?

Author

Write A Comment