Afgelopen zaterdag was het weer zover: 2Generations Beach Edition bij Villa Westend. 2Generations is hét feest voor jong en oud. Verschillende generaties dansen en feesten samen op hits van vroeger en nu. De line-up bestond uit diverse bekende artiesten en een mysteryguest. Ik had het geluk om tien kaartjes te winnen met een winactie op Facebook. Samen met negen vrienden ging ik een leuke avond tegemoet!

Muziek voor jong en oud

Rond een uur of zes kwamen wij met z’n tienen aan bij Villa Westend. Funky Diva Ezz zorgde ervoor dat het feestje meteen begonnen was. Ze zong nummers die zowel bij jong als oud goed in de smaak vielen. Ondanks de regen, die aan het begin van de avond viel, zat de sfeer er goed in.

2 Generations Velsen City Blog

Sfeervol feest

Edsilia Rombley voegde met haar soulmuziek veel sfeer toe aan het feest. Met haar nummer ‘Hemel en Aarde’ kreeg ze zowel jong als oud aan het dansen. Samen met haar danseressen zette ze een echte show neer. Om halfnegen betraden de zeven muzikale vrienden van Crazy Little Things het podium. De Queen Tribute Band nam ons mee in een reis door de tijd, waarin Queen de beste rockband aller tijden was. Gers Pardoel, Robin ‘Jaydee’ Albers,  Joel Borelli FT.  Sanne de Winter en Mick Harren maakten het feestje compleet met hun diversiteit aan muziek. 

2 Generations Velsen City Blog

Ideale locatie

Samen met mijn vrienden en familie hebben we de hele avond gedanst, gekletst en gelachen. De locatie, de muziek en de vele bekenden die je tegenkomt zorgden ervoor dat het feestje knus, gezellig en sfeervol was. Wij hebben een hele leuke avond gehad en willen dit volgend jaar gewoon weer overdoen!

2 Generations Velsen City Blog

2 Generations Velsen City Blog

Volg jij Velsen City Blog al op Instagram en/of Facebook? Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Author

Femke op den Kelder is geboren en getogen in Velsen. Zij is afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam in Media, Informatie en Communicatie. Zij vindt het leuk om te schrijven, fotograferen en filmen voor VelsenCityBlog en komt hierdoor ook op plekken waar ze normaal niet aan gedacht zou hebben. En dat allemaal zo dichtbij!

Write A Comment