Donderdag 10 juni komt de uitslag binnen van de eindexamens, spannend! Het was een raar schooljaar waarbij veel kinderen thuis onderwijs hebben gevolgd en veel lessen hebben gemist. Daarom is het dit jaar nóg knapper als je geslaagd bent! Na jaren hard leren wordt deze periode voor de meesten afgesloten. Wil jij iemand verrassen met een origineel cadeau? Wij hebben 3 cadeautips voor jou.

1. Gepersonaliseerd cadeau

Geslaagd zijn betekent dat de vlag uit mag! Iedereen mag zien dat het diploma binnen is. Een vlag ophangen is leuk, maar een gepersonaliseerde vlag ophangen is bijzonder. Wil jij de vlag personaliseren? Dat kan bij Kopie-druk Santpoort. Terwijl jij winkelt wordt de naam op de vlag gedrukt. Ook voor een gepersonaliseerde canvas tas kan je hier terecht. Kies zelf een tekst en laat het tasje bedrukken. De tassen zijn er in verschillende kleuren. Dat is nog eens een origineel cadeau.

2. Taart

Taart mag natuurlijk niet ontbreken als je geslaagd bent. Bij Banketbakkerij Wesseling in Santpoort schrijven ze ter plekke de naam op de taart. Zo heb je gemakkelijk een gepersonaliseerde (en hele lekkere) taart! De taarten zijn vanaf donderdag 10 juni verkrijgbaar.

Mokken, flessen en ballonnen

Bij Zoet aan Zee in IJmuiden hebben ze meerdere leuke geslaagd cadeautjes. Ze verkopen geslaagd ballonnen, sleutelhangers, waterflessen en mokken. Ze hebben een hele stelling vol met verschillende soorten cadeautjes. Hier moet jij sowieso slagen voor een cadeautje :).

Volg jij Velsen City Blog al op Instagram en/of Facebook?

Author

Femke op den Kelder is geboren en getogen in Velsen. Zij is afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam in Media, Informatie en Communicatie. Zij vindt het leuk om te schrijven, fotograferen en filmen voor VelsenCityBlog en komt hierdoor ook op plekken waar ze normaal niet aan gedacht zou hebben. En dat allemaal zo dichtbij!

Write A Comment