Ben je op zoek naar een overnachting in Velsen, maar wil je eens wat anders dan de standaard hotels? Wij hebben 3 originele overnachtingsmogelijkheden voor jou op een rijtje gezet.

1. Geniet met uitzicht op zee

Wil je overnachten direct aan het strand van IJmuiden? Midden in de duinen van Nationaal Park Zuid-Kennemerland ligt Bed & Breakfast Vitamine Zee. Verblijf in een kamer met direct uitzicht op zee. Geniet van een mooie strandwandeling of een fietstocht door de duinen. De echte waaghalzen kunnen gaan golf- of kitesurfen. Wil je een dagje naar een leuke stad? Haarlem en Amsterdam zijn leuke steden in de buurt. ’s Avonds kun je heerlijk tot rust komen in het bubbelbad op de kamer. Tijdens je verblijf mag je gebruik maken van het gemeenschappelijke zwembad, de sauna en het parkeerterrein.

Bed en Breakfast Vitamine Zee

2. Kom tot rust  in een vrijstaand landhuis midden in de natuur

Midden in de natuur van Santpoort staat Bed & Breakfast De Zanderij. Dit vrijstaande landhuis vind je in Nationaal Park Zuid-Kennemerland en is de ideale uitvalsbasis als je wilt wandelen, fietsen of een bezoek wilt brengen aan het strand. Tegen betaling kun je genieten van een heerlijke high tea of een leuke workshop. Vanuit deze Bed & Breakfast ben je in 20 minuten in Amsterdam om een dagje te winkelen of musea te bezoeken. Maar ook in Velsen City is natuurlijk genoeg te beleven! Vermaak je overdag in de natuur en geniet ’s morgens van een lekker ontbijtje met een eitje van eigen kippen.

Zanderij en More

3. Overnacht naast de vuurtoren  van IJmuiden

Geniet van de zonsopgang en zonsondergang vanuit dit unieke 1-kamer hotel. Dit hotel ligt naast de vuurtoren van IJmuiden. Deze Seinpoststelling was vroeger een uitkijkpost om te zorgen dat alle schepen veilig de haven in en uit gingen. Inmiddels is deze seinpost overbodig en is het een unieke overnachtingsplek geworden. De kamer beschikt over een woonkamer met keuken, slaapkamer, badkamer en een apart toilet. Geniet tijdens je verblijf van het verbluffende uitzicht. Maak een wandeling over het strand, wandel door de duinen en geniet van de prachtige natuur. Voor het ultieme relaxmoment kun je ontspannen in de hangmat. In de buurt vind je ook een boulevard met winkels en restaurants.

SeinpoststellingGenoeg te doen in Velsen City! Check deze blog maar over 7 x niet te missen in Velsen City.

Of je nu wilt overnachten aan het strand of in de natuur, met deze drie accommodaties is je overnachting in ieder geval verrassend. Waar zou jij het liefst willen overnachten?

Volg jij Velsen City Blog al op Instagram en Facebook?

Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Author

Femke op den Kelder is geboren en getogen in Velsen. Zij is afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam in Media, Informatie en Communicatie. Zij vindt het leuk om te schrijven, fotograferen en filmen voor VelsenCityBlog en komt hierdoor ook op plekken waar ze normaal niet aan gedacht zou hebben. En dat allemaal zo dichtbij!

Write A Comment