Het is bijna Vaderdag! Zondag 21 juni worden vaders in het zonnetje gezet. Heb je geen idee wat je moet gaan geven of wat je moet gaan doen? Wij zetten de 5 leukste tips voor je op een rijtje. 

1. Zwemmen

Verras je vader met een dagje zwemmen! Op Vaderdag mogen alle vaders met een betalend kind (tot 15 jaar) gratis zwemmen bij De Heerenduinen. Wie kan de meeste baantjes zwemmen? Of daag je vader uit met het sport- en spelmateriaal. De Heerenduinen is op Vaderdag geopend van 9:30 tot 15:00 uur.

2. Picknicken

Met een beetje lekker weer is het altijd leuk om te gaan picknicken. Pak een kleedje, maak lekkere hapjes en zet je vader in het zonnetje. Wijnhuis ten Bilt heeft een speciaal picknick verwenpakket samengesteld met 6 lekkere wijnen. In het pakket zit een Noble Vines Chardonnay uit de Verenigde Staten, een Domaine Gayda uit Frankrijk, een Flying Solo Rosé uit Frankrijk, een Sauvignon Blanc uit Nieuw-Zeeland, een Chenin Blanc uit Zuid-Afrika en een Château Cavalier uit Frankrijk. De wijnen hebben samen een waarde van 67,50 maar het picknick verwenpakket wordt tot en met 13 juni aangeboden voor 50 euro!

Foto: Wijnhuis ten Bilt

3. Ontbijt op bed

Wil je jouw vader verrassen met een heerlijk ontbijt op bed? Mmoodwineandfood heeft in samenwerking met Brasserie Beeckestijn speciale vaderdagboxen samengesteld. Een ontbijtbox bestaat uit een croissant, wafel, verse jus d’ Orange, yoghurt met rood fruit, een salami twister en een muffin double chocolate en kost 15 euro. Bestel de box voor 19 juni a.s. als je jouw vader op Vaderdag wil verassen. De box wordt op Vaderdag tussen 8:00 uur en 10:00 uur bezorgd. De box kan ook worden afgehaald bij Brasserie Beeckestijn. 

Foto: Mmoodwineandfood

4. Cadeautjes

Bruna Velserbroek ligt weer vol met leuke cadeautjes voor Vaderdag. Verras je vader met een mooie kaart, leuke sokken, een kookboek, een reep chocola, een bordspel van Peaky Blinders of een leuk invulboekje. Keuze genoeg toch? 

Foto: Facebook Bruna Velserbroek

5. Autoaccessoires

Rijdt jouw vader in een Renault? Renault Velserbeek heeft speciaal voor Vaderdag alle accessoires extra voordelig gemaakt. Verras je vader met dorpelbescherming, verchroomde buitenspiegelkappen, een haaienvin antenne, een kofferbakmat of een magnetische inductie lader voor de smartphone. De actie geldt tot en met 21 juni 2020. Voor het aanbod kun je kijken op de website van Renault Velserbeek

Wat ga jij geven voor Vaderdag?

Volg jij Velsen City Blog al op Instagram en/of FacebookWil je niets missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Author

Femke op den Kelder is geboren en getogen in Velsen. Zij is afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam in Media, Informatie en Communicatie. Zij vindt het leuk om te schrijven, fotograferen en filmen voor VelsenCityBlog en komt hierdoor ook op plekken waar ze normaal niet aan gedacht zou hebben. En dat allemaal zo dichtbij!

Write A Comment