Het is bijna Valentijnsdag 2020. Vrijdag 14 februari is dé dag om jouw geliefde in het zonnetje te zetten. Heb je geen inspiratie maar wil je wel iets leuks doen? Er is een aantal restaurants dat een speciaal Valentijnsmenu aanbiedt. Reserveer op tijd want veel restaurants zitten snel vol met Valentijnsdag.

1. Villa Westend

Bij Villa Westend kan je heerlijk dineren op Valentijnsdag. Ze bieden een speciaal Valentijn 4-gangenmenu aan. Het voor- en nagerecht kan je delen met je geliefde. Als tussen- en hoofdgerecht maak je zelf de keuze tussen vlees of vis.  Kies als tussengerecht voor gamba’s of teriyaki spiesjes. En geniet als hoofdgerecht van kabeljauw met Hollandse garnalen of een gegrilde steak met Aziatische dressing. Het valentijnsmenu kost €39,50 per persoon. Reserveer een tafel via info@villa-westend.nl of bel 023-5381878.
Villa Westend, Westlaan 41 Velserbroek.

Foto: Villa Westend

2. Brasserie Beeckestijn

Op Valentijnsdag kan je je geliefde meenemen naar Brasserie Beeckestijn voor een 8-gangendiner. Geniet van een culinaire avond, samen met de persoon waar jij het liefste mee bent. Het menu bestaat onder andere uit: kalf met tonijn en kapperappel, buikspek met hoisin en pompoen en risotto met parmezaan en portobello. Dit 8-gangenmenu kost €59,50 per persoon exclusief drank. Reserveer op tijd via 0255-760002 of www.brasseriebeeckestijn.nl/contact.
Brasserie Beeckestijn, Rijksweg 130 Velsen-Zuid.

Foto: Brasserie Beeckestijn

3. Het Strandhuis

Bij restaurant Het Strandhuis in Beverwijk kan je samen genieten van een 3-gangendiner bij kaarslicht mét uitzicht op zee. Dit ‘Candelight Diner’ bestaat uit diverse proeverijen en gerechten om samen te delen. Je begint met een rijkelijk gevulde liefdes platter bestaand uit koude gerechten zoals carpaccio, Parmaham, zalm, makreel en Hollandse garnalen. Als 2e gang krijg je een liefdes platter met allemaal warme gerechten zoals soep, biefstuk, gamba’s, saté, nacho’s en nog veel meer. Als dessert kan je samen genieten van een chocoladefondue of bessenyoghurtdip. Dip vers fruit in je chocola of bessenyoghurt en maak het crunchy met brownie- of oreokruimels. Dit menu kost €34,50 per persoon.
Het Strandhuis, strandopgang de Zwaanstraat te Wijk aan Zee. Eerste paviljoen aan de rechterhand.

Foto: Het Strandhuis

4. Café Middeloo

Op 14 februari heeft Café Middeloo speciaal voor alle Middelovers een 4-gangen-verrassingsmenu, inclusief een glas bubbels bij binnenkomst. Wil jij je geliefde verrassen maar ook jezelf? Met een verrassingsmenu weet je niet wat je krijgt. Het menu kost €29,50 per persoon en is alleen op reservering.
Café Middeloo, Driehuizerkerkweg 71 Driehuis.

Foto: Café Middeloo

Kop van de Haven

Houden jullie van vis? Dan zit je goed bij Kop van de Haven. Speciaal voor Valentijnsdag 2020 is hier een 3-gangenmenu samengesteld. Als voorgerecht krijgen jullie een liefdes etagère, heerlijk om samen te delen. Als hoofdgerecht kunnen jullie kiezen uit sliptong of scholfilet, zacht in boter of knapperig in olie gebakken. Het dessert is een vanillemousse met sabayon van Parfait d’Amour, een liefdes likeurtje. Dit menu kost €34,50 per persoon.
Kop van de Haven, Sluisplein 80 IJmuiden. 

Foto: Kop van de Haven

Welk Valentijnsmenu kies jij?

Volg jij Velsen City Blog al op Instagram en/of Facebook? Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Author

Femke op den Kelder is geboren en getogen in Velsen. Zij is afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam in Media, Informatie en Communicatie. Zij vindt het leuk om te schrijven, fotograferen en filmen voor VelsenCityBlog en komt hierdoor ook op plekken waar ze normaal niet aan gedacht zou hebben. En dat allemaal zo dichtbij!

Write A Comment