Shop till you drop hoeft niet meer. We hebben de 5 leukste boetieks van Velsen voor je op een rijtje gezet, waar je altijd slaagt voor een te gekke outfit en tijd overhoudt om lekker naar het strand te gaan.

Hop en Co, Santpoort

Hop en Co is een waar shopwalhalla. Met een brede collectie en mooie labels is je garderobe binnen no time aangevuld met de leukste nieuwe outfits. Daarnaast kun je je nieuwe trendy outfit opleuken met mooie tassen, sieraden en schoenen. Naast kleding en accessoires ook leuke lifestyle hebbedingetjes zoals kussens en vazen.

Meer informatie vind je hier op de website van Hop en Co.

Hop en Co, VelsenCityBlog

Nell’s, Santpoort

Tegenover Hop en Co zit Nell’s, het kleinere jongere zusje van Hop en Co. Bij Nell’s verkopen ze weer andere merken dan bij Hop & Co, maar is al net zo’n snoepwinkel voor je garderobe. Zowel bij Hop en Co als bij Nell’s kun je een afspraak maken voor personal shopping. Leuk vriendinnenuitje en je komt gegarandeerd thuis met een gevulde tas. 

Meer informatie vind je hier op de Facebookpagina van Nell’s.

Nell's VelsenCityBlog

Nell's VelsenCityBlog

Jacky Hart en bij Bo, IJmuiden

Al jaren een begrip in IJmuiden. Met de persoonlijke aandacht van Jacky en dochter Bo wordt winkelen een feestje. Een mooie mix van kledingmerken in diverse prijsklassen voor elke gelegenheid. Naast kleding vind je hier mooie sieraden, tassen en schoenen.

Meer informatie vind je hier op de website van Jacky Hart en bij Bo. 

Jacky Hart en bij Bo, VelsenCityBlog

Jacky Hart en Bij Bo, VelsenCityBlog

Rebellion, IJmuiden

Rebellion is zoals de naam al doet vermoeden een beetje anders dan anders. Om wat extra franje toe te voegen aan je garderobe. Veel vintage en aparte stijlen. Hier slaag je zeker voor een gave festivaloutfit tegen een leuke prijs.

Meer informatie vind je hier op de website van Rebellion

Rebellion VelsenCityBlog

Rebellion, VelsenCityBlog

Ceriale, Velserbroek

Als je toch boodschappen gaat doen in Velserbroek, loop dan zeker even binnen bij Ceriale. Hier vind je betaalbare trendy casual kleding die je kunt combineren met leuke accessoires zodat je voor iedere gelegenheid goed voor de dag komt.  

Meer informatie vind je hier op de Facebookpagina van Ceriale.

Ceriale VelsenCityBlog

Ceriale VelsenCityBlog

Volg jij Velsen City Blog al op Instagram en/of Facebook?

Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Write A Comment