Op een koude zaterdag voor kerst gingen wij op zoek naar mooie kerstetalages in Velsen City. We zetten er 5 voor je op een rij. Welke vind jij de mooiste? Kun je niet kiezen of heb jij een andere mooie etalage gezien? Laat het ons weten! Laat een reactie achter op onze Facebook of Instagram post.

  1. No lemons, please. Happy Living, Happy Giving. Hier vind je de leukste spullen, van klein tot groot, voor je huis. Als je deze kerstetalage ziet, krijg je gelijk zin in kerst en om iets ervoor te kopen! Je vindt deze winkel in de Hoofdstraat in Santpoort-Noord op nummer 164.

2. Als je de etalage van Voss ziet wil je gelijk gezellig met zijn allen aan tafel! Deze winkel, die werkelijk alles heeft op het gebied van koken en tafelen, is erg uitnodigend. Je vindt hier dan ook de mooiste kerstcadeaus. Deze winkel vind je aan het eind van de Hoofdstraat (of aan het begin, het is maar net hoe je het bekijkt) in Santpoort-Noord, op nummer 228.

3. Deze zoete winkel aan zee in de Lange Nieuwstraat in IJmuiden (nummer 493) heeft naast al het zoets, zoals schepsnoep en chocolade, ook leuke veelzeggende cadeaus. Wil je jouw kerstcadeau verpakken met mooie of juist prikkelende of humoristische woorden? Dan ben je hier aan het juiste adres.

4. Lingerie is een mooie geschenk om te geven en fijn om te krijgen. Onder die feestelijke outfit hoort een mooi lingeriesetje, niet waar? En dat ‘life better is in a a bikini’ vinden wij ook, dus voor degenen die aan de kerst en de kou willen ontsnappen…ook daarvoor ga je naar Lincherie in de Hoofdstaat in Santpoort-Noord, nummer 154.

5. Kers vieren wij natuurlijk niet zonder mooi groen in huis! Dat groen moet ook versierd worden en ook daarvoor ga jij naar jouw bloemist. En dan het liefst naar een waar je veel inspiratie opdoet. Zoals hier bij Bij Theo Bloemen, Hoofdstaat 160, Santpoort-Noord.

Volg jij Velsen City Blog al op Instagram en Facebook?

Author

Brigitte Schiering is opgegroeid in Spaarndam, het landelijke dorp grenzend aan Haarlem en Velsen. Zij woonde daarna in Halfweg, Haarlemmerliede, Haarlem en Amsterdam en is sinds 2002 inwoner van 'Velsen City'. Haar vriend, die uit Hoorn komt, heeft haar de omgeving met andere ogen doen bekijken. In oktober 2018 richtte zij VelsenCityBlog op om de inwoners en bezoekers van 'Velsen City' en omgeving te inspireren met al het leuks dat er hier te doen en te beleven is. Zij is ook eigenaar van content marketing bureau Content4Bizz (2013). Media, journalistiek, (online) marketing en (marketing)communicatie zitten in haar bloed. Jarenlang heeft zij gewerkt voor toonaangevende uitgeverijen als Telegraaf Media Groep, VNU Media, ANWB Media en Reed Business Media. In 2012 startte zij haar eerste eigen blog.

Write A Comment