Leuk winkelen alleen in grote steden? Nee hoor, ook in Velsen kun je los in de leukste boetiekjes. Je moet alleen weten waar je ze moet vinden. In deze blog zetten we de 5 leukste boetiekjes uit Velsen op een rij.

Zoek je een eyecatcher voor in je huis of een hip cadeau voor een verjaardag? Of heb je zin in een nieuwe outfit of wil je jezelf een leuke accessoire cadeau doen? Om lekker te shoppen hoef je niet helemaal naar Haarlem of Amsterdam. In Velsen City heb je alles wat je nodig hebt, je moet alleen even weten waar je moet zoeken. Hieronder een lijstje met de leukste boetiekjes van Velsen, gewoon van die winkels met van die hebbendingetjes en leuke items die altijd van pas komen.

De 5 leukste boetiekjes in Velsen zijn:
(op willekeurige volgorde)

  1. MOANI conceptstore: Marktplein 38 in IJmuiden.
  2. Patreez Lifestyle: Cepheusstraat 23 in IJmuiden.
  3. LUZ: Driehuizerkerkweg 99a in Driehuis.
  4. By Moon at Home: Terrasweg 22 in Santpoort-Noord.
  5. No Lemons, Please!: Hoofdstraat 164 in Santpoort-Noord.

MOANI conceptstore
Toen ik net in IJmuiden kwam wonen en voor het eerst bij MOANI binnenliep, maakte mijn hart een sprongetje. Je kan hier los voor je cadeautjes (of lekker voor jezelf houden), ze hebben HK Living servies, mooie spulletjes van het merk Anna+Nina, altijd mooie kaarsen, ansichtkaartjes, sieraden en een hoekje met kinderspulletjes en ook een rekje kleding. Slagen doe je hier sowieso en ik ben mega blij met deze winkel. Je wordt ook altijd met een lach geholpen en grote plus: je kunt er ook een koffietje scoren.

Patreez Lifestyle
In de Cepheusstraat heb je een klein rijtje winkels, waaronder een groenteboer, een slagerij en een lifestylewinkel. Je kunt hier terecht voor kleding, sieraden en decoratie voor thuis. Ook kun je hier die fijne Amberblokjes kopen, voor een heerlijke geur in je woning. Wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Geen zin om de Lange Nieuw op te gaan, fiets dan even langs Patreez.

LUZ
Bij Luz in Driehuis vind je niet alleen mooie boeken, organische kleding en sieraden van mooie edelstenen, je kunt hier ook workshops volgen. Bijvoorbeeld naaldvilten. Je kunt hier altijd even binnenlopen en vragen naar de workshops die komen gaan. Snuif de heerlijke geur van wierook op en snuffel lekker tussen de natuurlijke producten.

By Moon at Home
‘Better living begins at home’ is de slogan van By Moon at Home. Een heerlijk boetiekje in Santpoort met kleding en veel interieur items. Houd je van die zonnige Ibiza style, dan moet je hier zeker even binnenlopen. Het staat ook zo mooi gepresenteerd, dat je eigenlijk in de winkel wil wonen, want thuis krijg je het nooit zo leuk, haha.

No lemons, please!
Een fantastische interieurwinkel en cadeauwinkel met unieke items om lekker te shoppen. Van mooie kussens tot kaarsen, van spulletjes voor in ‘het Muizenhuis’ (leuk voor kids) tot grappige wielrenpoppetjes die menig fietsend man wel kan waarderen.
Er is al eens eerder een blog geschreven over deze boetiek, wil je meer lezen: klik dan hier om de blog te lezen.


Meer lezen in de categorie shoppen? Misschien is deze blog dan wat voor jou: ‘Kopie-Druk in Santpoort, voor al je kopie en drukwerk.

Author

Write A Comment