De leukste tijd van het jaar komt er weer aan. We leven dit jaar allemaal extra toe naar de gezelligheid van Sinterklaas en Kerst. Helaas wordt het dit jaar afgeraden om voor je plezier te winkelen. Wij hebben daarom onze 8 favoriete cadeautjes voor jou op een rijtje gezet. Zo kun jij vanuit huis ideeën opdoen voor leuke cadeautjes en kun je daarna gericht gaan winkelen. Benieuwd naar onze favorieten?

1. Nijntje knuffel

Knuffels doen het altijd goed bij kinderen. Bij Lotties in de Hoofdstraat hebben ze veel mooie knuffels. Hoe leuk zijn deze Nijntje knuffels in allemaal verschillende kleuren en maten? Het is een leuk cadeau om te geven en ze staan ook nog eens super schattig in de kinderkamer. De knuffels kosten tussen de €9.95 en €59.95. Lotties, Hoofdstraat 184, Santpoort-Noord.

Lotties

2. Advent boom

We kennen allemaal de advent kalenders, maar ken je ook de advent boom? Deze houten boom kun je zelf in elkaar zetten. Elke dag in december hang je een hanger aan de boom, en met Kerst is de hele boom vol! Gezellig om zo dichterbij de kerstdagen te komen en het staat leuk in de woonkamer. Deze advent boom kost €29,95.
No Lemons, please!, Hoofdstraat 164, Santpoort-Noord.

3. Samengesteld pakketje

Samengestelde pakketjes zijn altijd goed om cadeau te geven. Bij Bij de Buuf in Spaarndam hebben ze leuke cadeaupakketten. Ga je voor een pakket met paling, bier, Dijkslijk (dé likeur uit Spaarndam) en Dijkman kaas? Of ga je liever voor een pakketje met verse thee en een hemelse brownie? Je kunt ook je eigen pakket samenstellen met alle dingen die jij leuk of lekker vindt. Kies uit wat je graag cadeau wilt geven en ze maken er een leuk pakketje van! Bij de Buuf Spaarndam, Lageweg 1B Spaarndam. Je kunt hier gratis voor de deur parkeren.

4. Aftelkalender

Kinderen zijn weken voor Sinterklaas al zenuwachtig. Wanneer mogen ze hun schoen zetten en wanneer is het nou precies pakjesavond? Met deze houten aftelkalender (20x30cm) weten de kinderen precies wanneer ze hun schoen mogen zetten en wanneer het pakjesavond is. Ze kunnen stickers opplakken als ze hun schoen mogen zetten, als Sinterklaas bij de opvang of op school komt en als het pakjesavond is. Deze aftelkalender is duurzaam, omdat je hem elk jaar opnieuw kunt gebruiken. De aftelkalenders kosten €14.95 en €17.95. Hippe Printjes, L. Springerstraat 12, Velserbroek. Bestellen kan via de webshop: hippeprintjes.nl

5. Rode wijn

Wijn is altijd een goed idee om cadeau te geven. Wijnhuis Ten Bilt heeft een heerlijke rode wijn uit Italië. Deze Rosso is een volle zonnige en sappige rode wijn uit Italië. Deze wijn smaakt heerlijk bij een mooi stuk wild, rood vlees van de grill of barbecue of met een stevige kaas. Lekker bij het avondeten of bij de borrel. Deze rode wijn kost €8.95. Wijnhuis Ten Bilt, Hoofdstraat 203T, Santpoort-Noord

6. Lichtpuntjes

Lichtpuntjes kunnen we allemaal gebruiken in deze periode. Naast de leuke verpakking zijn deze kaarsjes erg leuk om neer te zetten in huis. Tijdens de feestdagen kunnen kaarsjes natuurlijk niet ontbreken. De lichtpuntjes kosten 5.95 per stuk. 
Kopie-Druk, Hoofdstraat 189B in Santpoort-Noord.

7. Verwenmoment

Iedereen kan wel wat extra ontspanning gebruiken. Tijd voor jezelf maken is erg belangrijk en nu al helemaal. Bij Formatibi in Velserbroek hebben ze een heerlijk pakketje om iemand mee te verwennen. Dit pakketje bevat gezichtsproducten die 100% natuurlijk zijn en ze bevatten geen conserveermiddelen, chemische en synthetische ingrediënten. Het pakketje is een startpakket van S P A en bestaat uit een milk, een lotion, een dag- en nachtcrème en een masker. Dit pakketje kost €40.  

Naast heerlijke verzorgingsproducten kan je ook een cadeaubon geven. Op deze cadeaubon kun je een bedrag laten zetten of een specifieke behandeling. De cadeaubon is te besteden aan producten en aan de behandelingen, handig! Formatibi, Hofgeesterweg 47 in Velserbroek.

8. Woodwick

By Moon at Home  heeft veel leuke cadeautjes voor Sinterklaas en Kerst. Een van deze cadeautjes is een pakket van Woodwick. Het pakket bestaat uit een heerlijke geurkaars, een kleine kaars en wax melt. Zo ruikt de hele woonkamer lekker met de feestdagen! Het wordt ook nog eens super leuk ingepakt en is klaar om in de zak of onder de boom gelegd te worden. Dit pakket kost 39.95. By Moon At Home, Terrasweg 22, Santpoort-Noord.

By Moon kerstpakket

Wij hopen je hiermee geïnspireerd te hebben. Let op: wil je niet naar de winkel, veel lokale winkels hebben ook een online shop. Sommige linkjes in deze blog sturen je gelijk door. Veel succes en plezier! Heb je vragen of opmerkingen? Mail naar: info@velsencityblog.nl 

Volg jij Velsen City Blog al op Instagram en/of Facebook of YouTube

Author

Femke op den Kelder is geboren en getogen in Velsen. Zij is afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam in Media, Informatie en Communicatie. Zij vindt het leuk om te schrijven, fotograferen en filmen voor VelsenCityBlog en komt hierdoor ook op plekken waar ze normaal niet aan gedacht zou hebben. En dat allemaal zo dichtbij!

Write A Comment