Velsen logo

 

VelsenCityBlog; inspiratie voor local en toerist

 

In Noord-Holland vind je Velsen, het hart van Kennemerland. We zijn trots op ons groene Velsen met recreatiegebieden, zoals Spaarnwoude, de duinen, het strand en de zee.  We schrijven over Velsen-Zuid, Santpoort, Velserbroek en IJmuiden, waar altijd veel te beleven is. Ben je local of toerist? Op VelsenCityBlog vind je artikelen en video’s over deze streek in de categorieën Food & Drinks, Shop, Sleep, Must See & Do, Going Out, Kids, Lifestyle.

 

 

VelsenCityBlog vertelt verhalen, in de vorm van blogs en video’s, op onze social media, over alles wat onder de 7 pijlers Food & Drinks, Shop, Sleep, Must See & Do, Going Out, Kids en Lifestyle valt. Dat zijn zowel redactionele als betaalde items. De missie is om locals en toeristen te inspireren met wat er te doen en te beleven valt in ‘Velsen City’ en om te laten zien hoe de plaatsen die onder de gemeente Velsen vallen (Santpoort, IJmuiden, Driehuis, Velserbroek, Velsen) zo met elkaar verweven zijn in de vorm van het gebruik maken van voorzieningen zoals winkels en horeca, dat het in die zin als een stad voelt. Maar dan wel met recreatiegebied Spaarnwoude, het strand, de zee en de duinen in de ‘achtertuin’.

 

 

 

Ben je ondernemer of heb je een stichting in Velsen en/of omgeving?

Wil je als ondernemer of als stichting de local en/of toerist bereiken in Velsen en/of omgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij helpen jou daar graag bij met een op maat oplossing. Maar we bieden ook laagdrempelige, hapklare manieren om dat te doen. Neem contact op met Brigitte Schiering via brigitte@velsencityblog.nl of via + 31 6 818 40 824.

 

Velsen City BlogBrigitte Schiering is opgegroeid in Spaarndam en woont en werkt in Velsen. Zij is eigenaar van content marketing bureau Content4Bizz (2013) en heeft VelsenCityBlog in oktober van 2018 opgericht. Media, (online) marketing en marketingcommunicatie zitten in haar bloed. Jarenlang heeft zij gewerkt bij toonaangevende uitgeverijen als Telegraaf Media Groep, VNU Media en Reed Business. In 2012 startte zij haar eerste eigen blog. Zij krijgt er voldoening van om ondernemers en stichtingen te helpen hun communicatie doelstellingen te halen. Om hen nog beter van dienst te zijn bedacht zij VelsenCityBlog.

 

loes, hippe huisvrouw, Fotogenoten, Sandra Reeb-GruberLoes Bloemberg komt uit de Zaanstreek, heeft lang in Haarlem gewoond en is sinds 2021 een trotse Velsenaar. Vanuit IJmuiden runt zij sinds mei 2023 de blog en post zij iedere dag inspirerende foto’s en video’s op Instagram. Naast haar werk voor VelsenCityBlog is zij moeder van drie kinderen, staat zij voor de klas en verkoopt zij via De Hippe Huisvrouw handgeschilderde huisportretjes en gezinnetjes van hout.

Lopje Höcker,

Lopje Höcker is geboren en getogen in Overveen. Naast haar werk als analist op een medisch microbiologisch laboratorium, begeleidt zij cliënten in haar holistische praktijk ‘Natuurlijk Heelzijn’ in haar woonplaats Santpoort-Noord. Lopje verzorgt sinds augustus 2023 grotendeels de foto’s bij de blogs.

Wil je je ook aansluiten bij het team VelsenCityBlog? Stuur ons gerust een mailtje via info@velsencityblog.nl of een berichtje via onze Instagram.