Leuke dingen doen met vrienden en familie was altijd vanzelfsprekend. Tijdens deze coronaperiode zijn we erachter gekomen dat dit niet zo is. Veel leuke activiteiten zijn gesloten en met je vrienden en familie kun je bijna nergens naartoe. Maar wist je dat je bij ActionPlanet in Velsen-Zuid veilig op afstand met vrienden of familie uitdagende activiteiten kunt doen?

Bij ActionPlanet hebben ze de afgelopen maanden hard gewerkt om alle aanpassingen van het RIVM door te voeren. Hierdoor zijn er veilige uitjes. Ze hebben meerdere instructieruimtes, binnen wordt een mondkapje gedragen en er wordt 1.5 meter afstand van elkaar gehouden. 

Meer modder meer pret

Onder het motto ‘Meer modder meer pret’ organiseren ze tot en met 31 december quaduitjes voor familie en vriendengroepen. Ook kinderen mogen hier quadrijden vanaf 10 jaar, als je minimaal 1.50 meter lang bent. Tijdens de ‘quad fun’ van 30 minuten kun je ervaren hoe het is om te rijden met een quad. Bij aankomst krijg je van de instructeur uitleg hoe je moet quadrijden en een veiligheidsbriefing. Even een helm passen en eventueel omkleden en je bent klaar om te rijden!

ActionPlanet

December actie

Extra leuk: wanneer je voor 31 december jouw quaduitje online boekt, ontvang je 20% korting op het arrangement van jouw keuze door de code KERST20 in te vullen. Tijdens het quaduitje rijd je buiten op jouw ‘eigen’ quad. ActionPlanet heeft de grootste quadbaan van Nederland dus voldoende afstand houden is geen probleem. Je boekt de activiteit met jouw eigen familie of huishouden, je deelt dit niet met andere groepen en al het materiaal wordt goed schoongemaakt. 

ActionPlanet

Quad rijden, off road rijden of toch boogschieten

Grote en kleine groepen kunnen terecht bij ActionPlanet, ze hebben al activiteiten vanaf 2 personen. Of je nou met een quad over de heuvels wilt scheuren, zelf wilt ervaren hoe het is om off road te rijden, wilt boogschieten, of expeditie robinson wilt naspelen, het kan daar allemaal. Beschik je zelf over een 4×4 wagen, een quad of een motor? Ook met een eigen voertuig mag je hier off road rijden! Wist je dat ze ook 4×4 combinatieprogramma’s aanbieden? Bij deze combideal kun je quad rijden en off road rijden combineren!

VIP offroad experiences

Op 5, 12 en 19 december zijn er speciale VIP offroad experiences. Quad rijden, off road rijden en shooting range wordt hierbij gecombineerd. Bij shooting range ga je met een pijl en boog en luchtbuks schieten. Tussen de activiteiten door kan je genieten van een lekkere lunch, die bij het pakket zit.

Dicht bij huis is er gelukkig genoeg te beleven. Wil je dit jaar jouw Sint- en kerstcadeau lokaal kopen? Voor een waardecheque van ActionPlanet hoef je de deur niet uit. Je kunt die online bestellen en dan heb je een fantastisch cadeautje voor pakjesavond of onder de boom!

Volg jij Velsen City Blog al op Instagram en/of Facebook of YouTube

Author

Femke op den Kelder is geboren en getogen in Velsen. Zij is afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam in Media, Informatie en Communicatie. Zij vindt het leuk om te schrijven, fotograferen en filmen voor VelsenCityBlog en komt hierdoor ook op plekken waar ze normaal niet aan gedacht zou hebben. En dat allemaal zo dichtbij!

Write A Comment