VelsenCityBlog Cityguide Vacatures Ben Vreman

De echte warme bakker aan de Terrasweg in Santpoort-Noord, Ben Vreman, is op zoek naar een leuke verkoopmedewerker voor de zaterdag.

De werktijden zijn van 7.00 uur tot 17.00 uur.

Ben jij klantvriendelijk, kun je goed in teamverband werken, heb je doorzettingsvermogen, weet je van aanpakken en heb je interesse in deze vacature?

Stuur dan jouw reactie naar: bakkerijvreman@gmail.com, t.a.v. Remco Vreman.

Author

Brigitte Schiering is opgegroeid in Spaarndam, het landelijke dorp grenzend aan Haarlem en Velsen. Zij woonde daarna in Halfweg, Haarlemmerliede, Haarlem en Amsterdam en is sinds 2002 inwoner van 'Velsen City'. Haar vriend, die uit Hoorn komt, heeft haar de omgeving met andere ogen doen bekijken. In oktober 2018 richtte zij VelsenCityBlog op om de inwoners en bezoekers van 'Velsen City' en omgeving te inspireren met al het leuks dat er hier te doen en te beleven is. Zij is ook eigenaar van content marketing bureau Content4Bizz (2013). Media, journalistiek, (online) marketing en (marketing)communicatie zitten in haar bloed. Jarenlang heeft zij gewerkt voor toonaangevende uitgeverijen als Telegraaf Media Groep, VNU Media, ANWB Media en Reed Business Media. In 2012 startte zij haar eerste eigen blog.

Write A Comment