Sinterklaas is weer uit het land en we kijken nu allemaal uit naar kerst. Kerst is het ideale moment om anderen eens te verwennen met een leuk kerstcadeau. Het is elk jaar weer lastig om een cadeau te vinden, wij hebben daarom leuke cadeau ideeën voor jou op een rijtje gezet. Dit keer in het thema food & drinks. We hebben de leukste pakketjes met wijn, worst, kaas, nougat en bier voor jou geselecteerd.  

Nederlandse Streekwijnen

De allereerste fysieke winkel met uitsluitend Nederlandse wijnen is geopend in Santpoort-Zuid. Nederlandse Streekwijnen verkoopt alleen wijn die 100% van Nederlandse bodem is, van de druiven tot de botteling. Een fles wijn is altijd leuk om cadeau te krijgen, maar een fles van Nederlandse bodem is nog net iets specialer. Wij hebben twee pakketten voor jullie geselecteerd, waarbij je altijd goed zit.  

Het eerste kistje is een combinatie van 2 biologische wijnen. Het is een fles rode en een fles witte wijn van de biologische wijngaard de Dassemus uit Noord-Brabant. Bij biologische wijnen worden er geen genetische modificatie, chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest gebruikt. Dit kistje kost 19,95.

Nederlandse Streekwijnen

In het tweede kistje zitten twee flessen wijn van een wijngaard uit Noord-Holland. De witte wijn komt van wijndomein de Koen, uit Zuid Scharwoude. De fles rode wijn is van wijngaard Noorland uit Noord Scharwoude. Dit kistje kost 19.95

Nederlandse Streekwijnen

Wil je de wijn graag aan huis laten bezorgen? Dan komt er 6.95 euro verzendkosten bij. Mailen kan naar Patrick: info@nederlandsestreekwijnen.nl Ben je benieuwd naar deze nieuwe winkel? Wij schreven deze blog erover.

Nederlandse streekwijnen, Willem de Zwijgerlaan 57A in Santpoort Zuid.

Van Streek 

Van Streek verkoopt regionale, duurzame en gezonde versproducten. Deze producten worden los verkocht of in leuke pakketten. Het onderstaande pakket is het (kerst)pakket ‘Gezellig’. Een pakket met speciaalbier, worst, kaas en mosterd klinkt als een goed kerstcadeau toch? Terwijl je een biertje drinkt, kun je genieten van verse worst, kaas en mosterd. Dit pakket kost 25 euro. 

Van Streek

Op de website van Van Streek staan nog meer pakketten die leuk zijn voor een kerstcadeau. Onder andere een borrelpakket, een pastapakket en theepakketten. Deze pakketten variëren in prijs tussen de 10 en 37,50 euro. In onderstaand pakket zit onder andere een fles verse appelsap, snoepsambal, pindakaas met honing en chilipeper, bramenjam, kaas en worst. Dit pakket kost 33 euro. 

Van Streek

Wil je liever een pakket samenstellen met zelf gekozen producten? Ook dat kan. Kies de producten uit en laat ze bij de kassa mooi verpakken. Je kunt de pakketten ook bestellen door een berichtje te sturen via de mail: info@vanstreek.nl. De pakketten staan dan op een afgesproken tijd klaar, waardoor je niet lang in de winkel hoeft te zijn. 

Van Streek, Genieweg 50 in Velsen-Zuid (Bij Boerderij Zorgvrij).

Ome Piet Wijn & zo

Bij Ome Piet Wijn & zo is het leuk winkelen voor jezelf of voor cadeautjes. Ze hebben naast heerlijke wijnen ook verse worsten, Franse kazen, sigaren en koffie & thee van Simon Lévelt. Hoe gezellig is onderstaand pakketje? Hier zit een cava in, fudge met sea salt en caramel, Italiaanse noga en Sorini bonbons. Dit is een feestje om te geven, én om te krijgen. Dit pakket kost 18.50.

Ome Piet Wijn & Zo

In de winkel staan nog meer cadeaupakketen klaar om zo te geven. Zelf een pakket samenstellen kan natuurlijk ook! Wil je liever bestellen? Dit kan door een sms of WhatsApp bericht te sturen naar: 06 23 841096

Ome Piet Wijn & zo, Driehuizerkerkweg 75 in Driehuis.

Welk pakket vind jij het leukst om te geven?

Volg jij Velsen City Blog al op Instagram en/of Facebook of YouTube

Author

Femke op den Kelder is geboren en getogen in Velsen. Zij is afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam in Media, Informatie en Communicatie. Zij vindt het leuk om te schrijven, fotograferen en filmen voor VelsenCityBlog en komt hierdoor ook op plekken waar ze normaal niet aan gedacht zou hebben. En dat allemaal zo dichtbij!

Write A Comment