Contact Us

Samenwerken

Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen. Velsen City Blog bestaat uit redactionele en branded content. Redactionele content is ‘van de redactie zelf’. Branded content is de betaalde variant. Wellicht interessant voor jou!

Waarom branded content?

615 miljoen apparaten hebben een adblocker geïnstalleerd.’

‘94% van de kijkers skipt altijd de reclame op televisie.’

We zijn traditionele reclame beu. En hebben tegenwoordig een korte spanningsboog. Maar als we dan toch ergens op stuiten, houd je onze aandacht vast als je ons vermaakt of van interessante informatie voorziet.Om die reden bieden wij ‘branded content’. Content gemaakt door het merk. Door jouw merk, jouw bedrijf. Branded content is een vorm van betaalde content op websites van derden. Op die manier zorg je ervoor dat je op een creatieve wijze je boodschap overbrengt bij je publiek. Zodat hij wél landt. De reclame is verpakt in de content. Wij maken voor jou deze content. In de vorm van tekst, foto’s en/of video’s.

Ben je ondernemer?

Wat is jouw verhaal?

Ben je ondernemer in Velsen, dan zijn de Velsen City Blog bezoekers en volgers en wij als uitgever benieuwd naar jouw verhaal! Wij bieden jou een platform om het te vertellen aan een geïnteresseerd publiek. Zo heb je weinig waste! Het platform dat we jou bieden bestaat uit de blog Velsen City Blog zelf, haar nieuwsbrieven en social media accounts, zoals Facebook en Instagram.

Wat wil je communiceren?

Heb je bijvoorbeeld net een nieuwe menukaart? Heeft jouw zaak een metamorfose ondergaan? Wil je rond Kerst en Sinterklaas extra communicatie momenten inbouwen? Via Velsen City Blog bereik je gegarandeerd jouw klanten en gasten!

Wie bereik je?

Onze bezoekers en volgers zijn de locals van Velsen en de toeristen die Velsen aandoen voor een dagje, weekendje, midweekje of weekje weg.

In welke vorm?

In de vorm van teksten met foto’s (blogs). Daarnaast onderscheidt Velsen City Blog zich door veel van de verhalen te vertellen door middel van video. Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden, van een vlog en een video interview tot een high end video van 2 minuten, inclusief een korte versie van 45 seconden. Je bent vrij om de video ook te publiceren op je eigen kanalen.

Banners

Wil je jouw verhaal ondersteunen met een banner? Dat kan! Voor slechts € 65,-. per maand ben jij prominent in beeld bij jouw publiek; de inwoners en omwoners van Velsen en de man of vrouw, die Velsen bezoekt.

Interesse?

Omdat elk verhaal anders is, maken we graag een op maat voorstel voor je. Om je een indicatie te geven voor wat betreft de video’s; we maken al een video voor je vanaf €  190,-.. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op!

Contact informatie

Smallekamp 4, 1991 CA Velserbroek

Algemeen: info@velsencityblog.nl

rianne@velsencityblog.nl

brigitte@velsencityblog.nl

Mobiel: +31 6 818 40 824