Bloemendaal grenst aan Velsen en daarom wijken wij Velsenaren nogal eens uit naar dit gezellige dorp. Fijn om te zien dat er in 2017 een nieuwe culinaire hotspot is gekomen, restaurant N.A.P. in Bloemendaal. Als groenteliefhebber is dit voor mij het ultieme restaurant. Maar ik kan rustig mijn vlees liefhebbende vriend meenemen, want ook vlees en vis staan op de menukaart . Tel daarbij op, dat het interieur er gezellig en hip uitziet en dat je er heerlijk lang kunt tafelen met je vrienden, maar er ook met je partner ‘even’ kunt eten als je moe uit je werk komt en geen zin hebt om te koken.

https://www.instagram.com/p/BldWwTvHhU6/?utm_source=ig_web_copy_link

Jimmy en Jordy

De jonge heren die het restaurant runnen zijn Jimmy en Jordy. Niet alleen qua namen matchen de twee. Ook qua achtergrond en invulling. Zo is Jimmy in het horecavak opgegroeid en ook opgeleid. En is hij nu als een vis in het water in zijn rol als eigenaar en gastheer. Jordy is de chef-kok, die bij een restaurant met Michelinster heeft gewerkt (restaurant RIJKS, red.). Beiden hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Opvallend is bijvoorbeeld, dat er gekozen is voor champagne en koffie met een eigen label. En dat er gewerkt wordt met producten van Dutch Cuisine ; altijd vers, lokaal en van het seizoen. 

Speciale beleving

Bestel je een dessert, dan krijg je een speciale beleving! De gastheer of -vrouw presenteert jou de desserttrolley aan tafel. Je mag zelf kiezen wat je van de trolley wilt en krijgt er last, but not least, een klein glaasje cava bij. Je voelt je de koning, of koningin, te rijk. Over speciale beleving gesproken; nog even en het is kerst! Ook dan wil je natuurlijk iets speciaals. Uit of thuis. Dat treft, want Restaurant N.A.P. in Bloemendaal faciliteert beide. 

Kerstmenu eerste en tweede kerstdag (kerstavond gesloten)

Kerstmenu

Lunch €60,- p.p.

Diner €90,- p.p.

Het lunchmenu is exclusief Tarbot en Vacherin mont d’or.

Langoustine

Komkommer — yuzu — koolrabi

Eekhoorntjesbrood

Wintertruffel — gepocheerd ei — crème van paddenstoel

Tarbot

Dashi beurre blanc — meiknol — buddha finger

Anjou duif

Tartelette met rode biet — sauce mure — parelgort

Vacherin mont d’or

Tonkabonen ijs — appel — postelein

Sneeuwbal

Karnemelk — bergamot — witte chocolade

Hier kun je reserveren bij restaurant N.A.P. in Bloemendaal.

Een feestelijk kerstdiner thuis zonder stress

Je kent het vast wel. Je vindt het gezellig om je familie en/of vrienden bij jou thuis uit te nodigen met kerst. Maar je ziet als een berg op tegen alles wat daarbij komt kijken. Inkopen doen, koken..stress, paniek! Want je wilt iets moois op tafel zetten, maar bent er geen ster in. Laat restaurant N.A.P. uit Bloemendaal jou helpen! Van hen krijg je een beschrijving en voorbereiding waardoor ook jij in weinig tijd een feestelijk 4- of 5-gangen menu op tafel zet. Meer informatie vind je op de site . Online bestellen kan tot 15 december 2018. Net iets later? Als je belt met Jimmy of Jordy kijken zij naar de mogelijkheden (telefoon 023-583 6687).

Openingstijden

Het restaurant is open van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 18:00 uur.
Voor de lunch van woensdag tot en met zaterdag van 12:00 tot 15:00 uur.

Als je wilt reserveren voor groepen kun je bellen naar 023 583 6687 of mailen naar info@restaurantnap.nl.

Dit gastronomische stukje Amsterdam in Bloemendaal vind je hier:

Restaurant N.A.P., Kerkplein 16A, 2061 JD Bloemendaal.

Enne…woon je in Amsterdam, dan is dit restaurant met een Normaal Amsterdams Peil ook met het OV dichterbij dan je denkt. Want met een station op loopafstand zit je er zo.

http://restaurantnap.nl

Volg jij Velsen City Blog al op Instagram en Facebook?

Author

Brigitte Schiering is opgegroeid in Spaarndam, het landelijke dorp grenzend aan Haarlem en Velsen. Zij woonde daarna in Halfweg, Haarlemmerliede, Haarlem en Amsterdam en is sinds 2002 inwoner van 'Velsen City'. Haar vriend, die uit Hoorn komt, heeft haar de omgeving met andere ogen doen bekijken. In oktober 2018 richtte zij VelsenCityBlog op om de inwoners en bezoekers van 'Velsen City' en omgeving te inspireren met al het leuks dat er hier te doen en te beleven is. Zij is ook eigenaar van content marketing bureau Content4Bizz (2013). Media, journalistiek, (online) marketing en (marketing)communicatie zitten in haar bloed. Jarenlang heeft zij gewerkt voor toonaangevende uitgeverijen als Telegraaf Media Groep, VNU Media, ANWB Media en Reed Business Media. In 2012 startte zij haar eerste eigen blog.

Write A Comment