Wij zijn weer begonnen met filmen. ‘De week van Velsencityblog’ werd goed ontvangen door jullie. Dit gaf ons veel inspiratie om hiermee door te gaan. We hebben de nieuwe video’s in een iets ander jasje gestoken. We filmen nu ‘De hotspots van ‘VelsenCity’ en omgeving. In deze video’s laten wij 2 of 3 hotspots zien.  

In ‘De hotspots van VelsenCity’ worden hotspots uitgelicht die bijdragen aan een sportief, cultureel, culinair, sociaal en gezellig Velsen. Alle hotspots vallen onder onze pijlers: Food & Drinks, Shop, Sleep, Must See & Do, Going Out, Kids en Lifestyle.

De ondernemers die in beeld komen mogen zelf kiezen of ze alleen sfeerbeelden willen laten zien, of dat ze ook zelf aan het woord willen. Wij laten je op een snelle, informatieve en leuke manier kennis maken met leuke ondernemingen in Velsen. Zo kom je meer te weten over Velsen op een laagdrempelige manier. In onze eerste ‘De hotspots van VelsenCity’ video zie je YourGym Santpoort en Yogastudio Santpoort.

YourGym Santpoort

YourGym Santpoort is een hybride sportschool. Dit houdt in dat er zowel een binnen- en buitenlocatie is. YourGym staat voor persoonlijke aandacht, professionele begeleiding en een onderbouwde trainingsmethode. Ze maken een op maat gemaakt trainingsschema, zodat jij effectief aan je doelen kunt werken. Ze hebben verschillende abonnementen, voor studenten hebben ze een voordeliger abonnement.

Yogastudio Santpoort

De tweede hotspot is Yogastudio Santpoort. Deze Yogastudio geeft diverse lessen aan jong en oud. Je kunt hier terecht voor pilates, buitenyoga, stoelyoga, mindfulyoga, zwangerschapsyoga, Yin yoga, flow yoga, slow yoga, baby yoga en flow yoga. 

Wil je nu graag sporten in de sportschool combineren met yoga? YourGym Santpoort en Yogastudio Santpoort hebben een samenwerking op het gebied van kracht, sport, ontspanning en yoga. Je hoeft maar één abonnement af te sluiten, terwijl je bij beide mag sporten. Ideaal!

Weet jij of heb jij ook een leuke hotspot in ‘VelsenCity’ voor onze video? Laat het ons weten. Stuur een mail naar info@velsencityblog.nl.

Volg jij Velsen City Blog al op Instagram en/of Facebook of YouTubeWil je niets missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Author

Femke op den Kelder is geboren en getogen in Velsen. Zij is afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam in Media, Informatie en Communicatie. Zij vindt het leuk om te schrijven, fotograferen en filmen voor VelsenCityBlog en komt hierdoor ook op plekken waar ze normaal niet aan gedacht zou hebben. En dat allemaal zo dichtbij!

Write A Comment