Een van de parels van Velsen: de mooie kustlijn! De stranden op Velsen zijn een van de breedste, schoonste stranden van het land. In de zomer heerlijk om je handdoekje uit te leggen en met je bol in de zon te gaan zitten, in de herfst en winter juist ideaal voor een strandwandeling en een warme kop chocomel in een strandpaviljoen. En dit zijn de leukste!

Aloha, Velsen-Noord

Bij Aloha in Velsen-Noord krijg je écht het strandgevoel. Deze tent is ingericht zoals een strandtent hoort te zijn: vele houten details, luie loungebanken en bestellen doe je aan de bar. In het midden staat een knusse open haard om even op te warmen en vooral hun pizza’s en Oosterse gerechten zijn een aanrader. Oja, en het is (bijna) allemaal biologisch en er zijn veel lactose- en glutenvrije opties!

https://www.instagram.com/p/BpT00GAi-cu/?taken-by=alohanoordpier

Timboektoe, Velsen-Noord

Timboektoe is de buur van Aloha in Velsen-Noord, maar zeker niet minder. Ook zij hebben een heerlijke strandsfeer gecreëerd en hebben een in-house surfschool om je skills te verbeteren. Daarnaast organiseert Timboektoe ook regelmatig toffe events, zoals yoga, filmavonden en livemuziek met bands of singer-songwriters. Hier is altijd iets te doen!

https://www.instagram.com/p/Bl7fSWrnq1a/?taken-by=timboektoebeach

Zilt aan Zee, IJmuiden

Op zoek naar een huisgevoel? Op een van de breedste stranden van het land, IJmuiden, vind je Zilt aan Zee. Met veel robuust hout, zachte kleuren en veel kaarsen wil je hier spontaan je schoenen uitschoppen en met je voeten op tafel gaan zitten. Ze hebben veel verschillende arrangementen, dus ook leuk voor groepen of tijdens Kerst!

https://www.instagram.com/p/BkpILVKH9aw/?taken-by=zilt_aan_zee

Strandpaviljoen Zuidpier, IJmuiden

‘De Leukste Strandtent’, prijkt het op Google. En voor velen is dat ook zeker waar. Deze stoere tent is genieten, het hele jaar door. De inrichting van Strandpaviljoen Zuidpier is helemaal van nu en echt Instagram-waardig. Maar natuurlijk is ook de kaart heerlijk en kun je bij de Zuidpier terecht voor gave strandactiviteiten, zoals blokarten en powerkiten. En dat moet je natuurlijk een keer gedaan hebben op het strand van Velsen!

Volg ons via Facebook en/of Instagram, en blijf op de hoogte van wat er te zien, te doen, te eten en te drinken is in Velsen City! 

Vind je dit een leuke blog, deel hem dan via de buttons hieronder.

 

1 Comment

  1. Ik zou ook graag weer eens een dagje naar het strand willen gaan. Een lekkere lunch bij een strandpaviljoen mag dan ook zeker niet ontbreken. Ik ga deze leuke opties onthouden!

Write A Comment