Deze zomer werd er bij tennisvereniging LTC Hofgeest met man en macht gewerkt aan de vervanging van het dak en de plaatsing van zonnepanelen. Hiermee is een duurzame tennisvereniging gewaarborgd. Op het televisiescherm naast de bar is te zien wat de zonnepanelen opbrengen. 

Feestelijke oplevering

Ook in de stromende regen of in de brandende zon werd er doorgewerkt door de in totaal 18 vrijwilligers. Twee maanden lang zijn zij bezig geweest om de oude dakplaten af te voeren, het dak uit te vullen en op het nieuwe dak latten en dakplaten te plaatsen. De zonnepanelen werden geleverd door First Energy. Er was een soepele voorbereiding en samenwerking. 

Op de finaledag van de clubkampioenschappen van LTC Hofgeest, op zondag 8 september, worden de vrijwilligers in het zonnetje gezet en worden de panelen feestelijk opgeleverd. 

Volg jij Velsen City Blog al op Instagram en/of Facebook?

Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Author

Brigitte Schiering is opgegroeid in Spaarndam, het landelijke dorp grenzend aan Haarlem en Velsen. Zij woonde daarna in Halfweg, Haarlemmerliede, Haarlem en Amsterdam en is sinds 2002 inwoner van 'Velsen City'. Haar vriend, die uit Hoorn komt, heeft haar de omgeving met andere ogen doen bekijken. In oktober 2018 richtte zij VelsenCityBlog op om de inwoners en bezoekers van 'Velsen City' en omgeving te inspireren met al het leuks dat er hier te doen en te beleven is. Zij is ook eigenaar van content marketing bureau Content4Bizz (2013). Media, journalistiek, (online) marketing en (marketing)communicatie zitten in haar bloed. Jarenlang heeft zij gewerkt voor toonaangevende uitgeverijen als Telegraaf Media Groep, VNU Media, ANWB Media en Reed Business Media. In 2012 startte zij haar eerste eigen blog.

Write A Comment