Voor Velsen City Blog zoeken wij gastbloggers, die minimaal één keer per maand een artikel willen en kunnen schrijven. Het gaat om onderwerpen die vallen binnen de 7 pijlers LIFESTYLE, SHOP, MUST SEE & DO, GOING OUT, KIDS, FOOD & DRINKS en SLEEP.

De content moet uniek zijn (dus geen kopieerwerk van andere websites of publicatie op een andere website). Je hebt een vlotte en actieve schrijfstijl en maakt de zinnen niet te lang. Foto’s bij de blog aanleveren is voor jou ook geen probleem.

Kennis van het CMS hoef je niet te hebben, wij publiceren de blog voor jou. Aarzel ook niet als je zelf denkt ’te oud’ te zijn om te bloggen, want dat is niet zo! Wij helpen je waar nodig om het te leren. Taalvaardigheid is uiteraard wel van belang.

Wat krijg je daarvoor van ons?

  • Eeuwige roem
  • De kans om je (SEO) schrijfstijl te ontwikkelen. Waar nodig krijg je van ons TIPS
  • Je eigen auteurspagina met jouw bio, een foto en een link naar je website als je die hebt
  • Meer verkeer naar je website
  • Bekendheid voor jezelf, eventueel voor jouw bedrijf, producten en diensten
  • Borrels en activiteiten met mede bloggers
  • Gratis kennissessies

Interessant?

Stuur een mail naar info@velsencityblog.nl en dan nemen we contact met je op.

Volg jij Velsen City Blog al op Instagram en/of Facebook?

Author

Brigitte Schiering is opgegroeid in Spaarndam, het landelijke dorp grenzend aan Haarlem en Velsen. Zij woonde daarna in Halfweg, Haarlemmerliede, Haarlem en Amsterdam en is sinds 2002 inwoner van 'Velsen City'. Haar vriend, die uit Hoorn komt, heeft haar de omgeving met andere ogen doen bekijken. In oktober 2018 richtte zij VelsenCityBlog op om de inwoners en bezoekers van 'Velsen City' en omgeving te inspireren met al het leuks dat er hier te doen en te beleven is. Zij is ook eigenaar van content marketing bureau Content4Bizz (2013). Media, journalistiek, (online) marketing en (marketing)communicatie zitten in haar bloed. Jarenlang heeft zij gewerkt voor toonaangevende uitgeverijen als Telegraaf Media Groep, VNU Media, ANWB Media en Reed Business Media. In 2012 startte zij haar eerste eigen blog.

Write A Comment