‘Geer’ is Gerard van Es in de Industriestraat in IJmuiden. Hier vind je niet alleen een gespecialiseerd visrestaurant, maar ook een viswinkel, waarin je je op een vismarkt waant! Geer doet niet alleen in die zin meer. Want, organiseer je een evenement? Geef je dit jaar een groot feest? Geer biedt voor evenementen, feesten en partijen een mooi vormgegeven fish & chips kar. 

Een begrip

Gerard van Es is een begrip in Velsen en ver daarbuiten. Veel bezoekers uit Amsterdam en andere plaatsen in Nederland weten Geer al jaren feilloos te vinden. Terwijl de locatie niet heel voor de hand liggend is voor iemand die IJmuiden aandoet. Hoe zou dat komen? Wij denken, dat het onder meer te maken heeft met zijn lange bestaan (sinds 1960) en de prijs/kwaliteitverhouding. 

Vishandel is een vak

Hoe krijg je de juiste prijs/kwaliteitverhouding ‘in de vis’? Dat kan alleen als er mensen werken die hun vak verstaan. De jarenlange ervaring betaalt zich terug en daar profiteer jij als gast van het restaurant of klant van de viswinkel van!

Nieuwe menukaart

Per januari van dit jaar (2019) heeft Geer een nieuwe menukaart. Populaire vissoorten als kabeljauw, lekkerbek, zalm en scholfilet vind je in verschillende porties of combinaties. Zo heb je de ‘normale’ lekkerbek of de lekkerbek XXL voor de echte ‘lekkerbekken’. En is de kabeljauwhaas er met mosterdsaus of met kreeftensaus en spek. Zalmliefhebbers kunnen de gezonde, vette vis uit de krant krijgen of verwerkt in een pasta. Geer licht elke dag een gerecht uit van de nieuwe menukaart op zijn Facebookpagina. We vermelden er een paar:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2191198324269652&id=177680722288099

Fotografie: Dylan van den Dool

Reserveren voor het restaurant

Ben je ook zo benieuwd en wil je direct reserveren? Dat kan hier.

De viswinkel

Drukke dag gehad? Laat thuis? Weet je niet wat je moet eten? Geen puf om te koken? Of wil je juist lekker uitgebreid koken? Ga naar de viswinkel van Geer! Speciaal voor jou zijn zij elke dag open van 10 tot 20 uur! Ook op zondag. Haal een lekkere portie gebakken vis, verschillende broodjes of complete maaltijden. Hier vind je de afhaalkaart. 

Of ga voor de verse vis om een mooi gerecht van te maken thuis.

Specials

Wekelijks heeft de viswinkel specials. Geer publiceert ze op zijn Facebookpagina en via de nieuwsbrief. Wil jij ook op de hoogte blijven van de specials, het recept van de week en andere nieuwtjes? Abonneer je dan hier op de nieuwsbrief van visrestaurant- en viswinkel Gerard van Es in IJmuiden.

Koop je vis in voor een hotel, restaurant of ander bedrijf?

Ook jij wordt op je wenken bediend en profiteert van de expertise in de vishandel en de prijsvoordelen. Hier op de website van OceanGold vind je meer info.

Het adres van Gerard van Es

Industriestraat 59, 1976 CT IJmuiden

Tel: (0255) 510 697
thuis@gerardvanes.nl

De openingstijden

Restaurant: elke dag van 12 tot 21 uur.

Winkel: elke dag van 10 tot 20 uur.

Volg jij Velsen City Blog al op Instagram en Facebook?

Nieuwsbrief Velsen City Blog

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan in de rechterkolom (voor de desktop lezers) OF onderaan (voor de mobile en tablet lezers).

 

Author

Brigitte Schiering is opgegroeid in Spaarndam, het landelijke dorp grenzend aan Haarlem en Velsen. Zij woonde daarna in Halfweg, Haarlemmerliede, Haarlem en Amsterdam en is sinds 2002 inwoner van 'Velsen City'. Haar vriend, die uit Hoorn komt, heeft haar de omgeving met andere ogen doen bekijken. In oktober 2018 richtte zij VelsenCityBlog op om de inwoners en bezoekers van 'Velsen City' en omgeving te inspireren met al het leuks dat er hier te doen en te beleven is. Zij is ook eigenaar van content marketing bureau Content4Bizz (2013). Media, journalistiek, (online) marketing en (marketing)communicatie zitten in haar bloed. Jarenlang heeft zij gewerkt voor toonaangevende uitgeverijen als Telegraaf Media Groep, VNU Media, ANWB Media en Reed Business Media. In 2012 startte zij haar eerste eigen blog.

Write A Comment