Wegens het grote succes van vorig jaar organiseren Tennisschool Klaverstijn en Proactief ook dit jaar een Multisportweek, van 16 tot en met 19 augustus in Velserbroek! Dat betekent dat de jeugd van 7 tot en met 14 jaar kennis kunnen maken met verschillende sporten. Een multidisciplinaire sportweek waar je onder andere een leerzame tennisclinic kan krijgen, een toffe DJ workshop kan volgen, een gave graffiti kan maken, een leuke speurtocht gaat lopen, een bezoek brengt aan het zwembad, de sport rugby en voetbal kan ontdekken en nog veel meer…Je kunt je opgeven voor 2, 3 of 4 dagen. Inschrijven kan hier op de website van de Multisportweek.

Video van vorig jaar

Vorig jaar hebben we deze video gemaakt, zodat jij nu een indruk krijgt van wat voor een plezier er aan de Multisportweek beleefd wordt.

Multisportweek in Velserbroek
Multisportweek Velserbroek
Multisportweek Velserbroek

Volg jij Velsen City Blog al op Instagram en/of Facebook?

Author

Brigitte Schiering is opgegroeid in Spaarndam, het landelijke dorp grenzend aan Haarlem en Velsen. Zij woonde daarna in Halfweg, Haarlemmerliede, Haarlem en Amsterdam en is sinds 2002 inwoner van 'Velsen City'. Haar vriend, die uit Hoorn komt, heeft haar de omgeving met andere ogen doen bekijken. In oktober 2018 richtte zij VelsenCityBlog op om de inwoners en bezoekers van 'Velsen City' en omgeving te inspireren met al het leuks dat er hier te doen en te beleven is. Zij is ook eigenaar van content marketing bureau Content4Bizz (2013). Media, journalistiek, (online) marketing en (marketing)communicatie zitten in haar bloed. Jarenlang heeft zij gewerkt voor toonaangevende uitgeverijen als Telegraaf Media Groep, VNU Media, ANWB Media en Reed Business Media. In 2012 startte zij haar eerste eigen blog.

Write A Comment