Het dragen van een mondkapje is nu, tijdens de tweede golf van de coronacrisis, een dringend advies. Binnenkort is het een verplichting en moeten we in alle binnenruimtes verplicht een ‘kappie op’. Gelukkig zijn er steeds meer winkels in ‘Velsen City’ die leuke mondkapjes verkopen, dan is het dragen zo erg nog niet. Match hem bij je outfit of ga voor een gekke print! Wij zetten een paar tips voor jou op een rij waar je een kappie kunt kopen.

Ceriale Mode & Accessoires

Ceriale in Velserbroek verkoopt wasbare mondkapjes in diverse kleuren en in leuke printjes. Ga je voor een effen mondkapje dat overal bij past? Of kies je voor een gekke print die je outfit meteen opvrolijkt? Je kunt hier wel even struinen. Uiteindelijk is het natuurlijk het belangrijkst dat het mondkapje jou en jouw omgeving beschermt. De mondkapjes zijn per stuk 5,95 euro of twee stuks voor 9,95 euro.

Ceriale Velserbroek

Uw Schoenmaker

Uw schoenmaker in Velserbroek verkoopt sinds kort ook mondkapjes. Ze zijn gemaakt van katoen en dus wasbaar, ideaal. Ze hebben neutrale zwarte mondkapjes, of juist leuke opvallende printjes. De mondkapjes zijn 7.50 euro per stuk. 

De schoenmaker Velserbroek

Kopie-druk Santpoort

Kopie-druk Santpoort heeft mondkapjes die je zelf kan laten bedrukken. Ze zijn gemaakt van materiaal dat OEKO-TEX 100 gecertificeerd is. Dat zorgt voor een ademend draagcomfort. Deze mondkapjes kosten 9.95 euro. Sinds kort verkopen ze ook doorzichtige mondkapjes zodat je iemand z’n gezicht nog kan zien, handig! Het doorzichtige mondkapje zonder logo kost 7.50 euro, met een logo 9.95 euro. Dit ‘kappie’ is meerdere keren te gebruiken en makkelijk te reinigen. 

Kopie-druk Santpoort

Mondkapjes dragen, we moeten er helaas even aan geloven. Tot de pandemie over is. Dan kun je er maar beter voor zorgen dat je een paar leuke op voorraad hebt. Waar koop jij je kappie?

Volg jij Velsen City Blog al op Instagram en/of Facebook of YouTubeWil je niets missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Author

Femke op den Kelder is geboren en getogen in Velsen. Zij is afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam in Media, Informatie en Communicatie. Zij vindt het leuk om te schrijven, fotograferen en filmen voor VelsenCityBlog en komt hierdoor ook op plekken waar ze normaal niet aan gedacht zou hebben. En dat allemaal zo dichtbij!

Write A Comment