Ben jij creatief en wil je jouw werk in de Bibliotheek tentoonstellen? Grijp dan je kans en meld je aan voor de expositie in december 2023.

De Bibliotheek is op zoek naar kunstwerken met het thema ‘Verhalende kunst in Velsen’, een best breed thema dus. Vanaf 1 december 2023 tot 10 januari 2024 komt er een expositie in Bibliotheek IJmuiden. Wil je jouw kunstwerk daar tussen zien hangen? Je kunt je tot 20 november 2023 aanmelden via deze link.

Wat is verhalende kunst?
Verhalende kunst is een manier van beeld bij een verhaal voegen. Vaak is verhalende kunst gebaseerd op iets wat in de geschiedenis is gebeurd of wat er juist nu speelt. Dit kunnen politieke zaken zijn, maar ook bijvoorbeeld feestdagen of jubilea van bedrijven of belangrijke panden.
Heb je al inspiratie gekregen? Je mouwen al opgestroopt en heb je zin om aan de slag te gaan? Of je nou professioneel of amateur bent, geef jezelf deze uitdaging en lever je werk in bij de Biblitoheek.

Succes!

Meer doen deze zomer?
Geen zin om stil te zitten deze zomer. De Bibliotheek heeft meer activiteiten gaande, lees bijvoorbeeld over het vlaggetjeslezen deze zomervakantie of doe de zomermaanden mee met Yoga in Velserbeek.

Author

Write A Comment