Met je kids hoef je je in Velsen niet te vervelen! Er zijn zoveel leuke plekken, die voor jou én voor je kinderen helemaal top zijn! Hier zie je een paar foto’s van Boerderij Zorgvrij. Op deze pagina hopen we jou te inspireren en te informeren over al het leuks dat er te doen is in Velsen. Volg Velsen City Blog, dan blijf je op de hoogte!

Zorgvrij, Velsen City BlogZorgvrij, Houten koe, Velsen City BlogZorgvrij stenen koe, Velsen City BlogZorgvrij potstal, Velsen City BlogZorgvrij, Velsen City BlogSpelen Zorgvrij, Velsen City BlogZorgvrij dieren, Velsen City Blog

Author

Brigitte Schiering is opgegroeid in Spaarndam, het landelijke dorp grenzend aan Haarlem en Velsen. Zij woonde daarna in Halfweg, Haarlemmerliede, Haarlem en Amsterdam en is sinds 2002 inwoner van 'Velsen City'. Haar vriend, die uit Hoorn komt, heeft haar de omgeving met andere ogen doen bekijken. In oktober 2018 richtte zij VelsenCityBlog op om de inwoners en bezoekers van 'Velsen City' en omgeving te inspireren met al het leuks dat er hier te doen en te beleven is. Zij is ook eigenaar van content marketing bureau Content4Bizz (2013). Media, journalistiek, (online) marketing en (marketing)communicatie zitten in haar bloed. Jarenlang heeft zij gewerkt voor toonaangevende uitgeverijen als Telegraaf Media Groep, VNU Media, ANWB Media en Reed Business Media. In 2012 startte zij haar eerste eigen blog.

Write A Comment