Category

Lifestyle

Category
natuurlijk heelzijn, Lopje Höcker, Velsen City Blog
Wij zijn op bezoek bij Lopje, onze Velsen City Blog fotograaf. Naast haar werk voor de blog begeleidt zij mensen door middel van holistische gezondheidstherapie in haar praktijk 'Natuurlijk Heelzijn' in Santpoort-Noord. Wat dat inhoudt vertellen we in deze blog. We beginnen even bij het begin, want een holistische praktijk begin je niet zomaar. Hiervoor

Naar aanleiding van een krantenartikel waar Velsen op nummer drie staat van groenblauwe gemeenten vroeg ik via onze instagrampagina naar de mening van de bewoners van Velsen. De antwoorden waren zo leuk en interessant om te lezen dat ik besloot er een blog over te schrijven. Dit is 8x waarom wonen in Velsen fijn is.

Gaat deze op zoek naar een nieuw bestaan, zoekt wat er in de buurt te doen is en wilt graag nieuwe mensen en plekken leren kennen. Tenminste, als het aan mij ligt wel. Vorig jaar november verhuisde ik met mijn gezin van Haarlem naar IJmuiden en kwam op de website van Velsencityblog terecht.

Overname Velsen City Blog

Met veel plezier heb ik vanaf het najaar van 2018, naast mijn ‘gewone’ werk aan en in mijn bedrijf Content4Bizz, gewerkt aan deze blog over ‘Velsen City’. Zo genoemd omdat de plaatsen Velserbroek, Santpoort, Driehuis, IJmuiden en Velsen dicht tegen elkaar aan liggen. Hierdoor voelt wonen in Velsen en omstreken aan als een stad qua voorzieningen met evengoed de voordelen van een dorp. De scholen zijn weer begonnen en het is nu ook tijd om dit kindje los te laten…Simpelweg omdat er zoveel leuke nieuwe uitdagingen op mijn pad zijn gekomen dat het niet meer te bolwerken is. Ook speelt mee dat Femke er vorig jaar zomer mee stopte. Wij hebben samen zoveel lol gehad met de blogs en de video’s! Ondanks de coronaperiode hebben we er nog wat goeds van weten te maken. Nu kan ik zomaar de spreekwoordelijke stekker eruit trekken, maar leuker zou het zijn als iemand de blog over wil nemen. Ik heb nog 1001 ideeën die ik je mee kan geven, ik heb alleen de tijd niet om ze uit te voeren. Wie heeft interesse en neemt Velsen City Blog over? Bij interesse graag mailen naar: info@content4bizz.nl . Dan neem ik contact met je op om te samen te kijken of er een match is.

Coffee to go

Daar zitten we dan met z’n allen weer in een lockdown. Vanaf vijf uur dit keer. Hoe ga je de extra vrije tijd besteden? Of hoe zorg je dat je wel blijft sporten? We geven 10 lockdown tips. En nee, dan hebben we het niet over kasten opruimen, want dat hebben we in de eerst lockdown al gedaan, toch?

bloeddrukmeter

Al een tijdje ben ik op zoek naar een oplossing voor mijn welvaartsziekte. In de coronatijd heb ik ook een stevige zwemband met buikvet gekweekt. Dat toont niet direct, maar schijn bedriegt. Het is namelijk best zorgelijk als het vet om je ingewanden gaat zitten. Hoe kom je van dat buikvet af? 

Lifestyle, Velsen City Blog

Wat verstaan we onder ‘lifestyle’? Lifestyle is een populair marketingwoord en een ruim begrip. Ik zie het als dé manier van leven, die bij…