Dat tennisvereniging LTC Hofgeest in Velserbroek een duurzame toekomst tegemoet gaat staat als een (verlichtings)paal boven water. Want na de 108 zonnepanelen, die eerder op het dak van de kantine werden geïnstalleerd, waren vorige week de verlichtingspalen op de banen aan de beurt. Vrijdag 5 maart werd het project LED baanverlichting afgerond. 

LED verlichting Ltc Hofgeest VelsenCityBlog

De oude verlichtingen van de 10 tennisbanen zijn vervangen door 20 LED armaturen. De verwachting is een reductie van maar liefst 10.000 KWh per jaar. De LED baanverlichting is energiezuinig en heeft een langere levensduur. Daarnaast heeft de LED armatuur een lagere wattage en is er een besparing door de flexibiliteit in het gebruik.

Ltc Hofgeest VelsenCityBlog

LTC Hofgeest is trots op het eindresultaat en nodigt andere verenigingen en omwonenden van harte uit om het licht te bekijken en te ervaren. Op naar een duurzame toekomst!

Ltc Hofgeest LED verlichting VelsenCityBlog

Volg jij Velsen City Blog al op Instagram en/of Facebook of YouTube

Author

Brigitte Schiering is opgegroeid in Spaarndam, het landelijke dorp grenzend aan Haarlem en Velsen. Zij woonde daarna in Halfweg, Haarlemmerliede, Haarlem en Amsterdam en is sinds 2002 inwoner van 'Velsen City'. Haar vriend, die uit Hoorn komt, heeft haar de omgeving met andere ogen doen bekijken. In oktober 2018 richtte zij VelsenCityBlog op om de inwoners en bezoekers van 'Velsen City' en omgeving te inspireren met al het leuks dat er hier te doen en te beleven is. Zij is ook eigenaar van content marketing bureau Content4Bizz (2013). Media, journalistiek, (online) marketing en (marketing)communicatie zitten in haar bloed. Jarenlang heeft zij gewerkt voor toonaangevende uitgeverijen als Telegraaf Media Groep, VNU Media, ANWB Media en Reed Business Media. In 2012 startte zij haar eerste eigen blog.

Write A Comment