De racketsport padel is de snelst groeiende sport ter wereld en ook in Nederland sterk in opkomst. Daarom is tennisvereniging Ltc Hofgeest al een tijdje bezig met de voorbereidingen voor de aanleg van drie padelbanen. Op vrijdag 15 oktober werd het contract ondertekend met de Nederlandse producent van de banen. Geïnteresseerden voor padel kunnen zich alvast aanmelden. De verwachting is om in het eerste kwartaal van 2022 van start te gaan. 

Ltc Hofgeest Contract padelbanen Velsen City Blog

Aantal padel spelers explosief gestegen

In een paar jaar tijd is padel in Nederland enorm gegroeid. Van 23 locaties in 2015 tot 190 locaties in 2020. Ook het aantal spelers is explosief gestegen. In 2024 verwacht de KNLTB dat er 100.000 padelspelers zijn. Om die reden is tennisvereniging Ltc Hofgeest ingesprongen op deze vraag. Vrijdag 15 oktober werd het contract met Rekre Sport getekend voor de aanleg van de drie padelbanen.

Waarom Rekre Sport?

Waarom Rekre Sport? Onder meer omdat Rekre haar banen zelf in Nederland produceert. Dat is niet alleen duurzaam, maar geeft ook de garantie, dat de banen aan de Nederlandse eisen en klimaat voldoen. 

Ltc Hofgeest contract padelbanen 2021 Velsen City Blog

Van zandvlakte naar padelbanen

Tennisvereniging Ltc Hofgeest is dankbaar voor de vele vrijwilligers van het park, die geholpen hebben met de voorbereiding. De oefenbanen en bomen maakten plaats voor de zandvlakte die er nu is, waarop straks de drie padelbanen komen. Het reserveren van een baan gaat straks via de app van de KNLTB.

Ltc Hofgeest Contract padelbanen Velsen City Blog

Wil je ook padel spelen?

Geïnteresseerden in padel bij Ltc Hofgeest, zowel voor een lidmaatschap als voor losse baanhuur, kunnen zich alvast aanmelden via: secretaris@ltchofgeest.nl Dan word je op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Foto’s: Karin Weijers

Volg jij Velsen City Blog al op Instagram en/of Facebook en/of YouTube?

Author

Brigitte Schiering is opgegroeid in Spaarndam, het landelijke dorp grenzend aan Haarlem en Velsen. Zij woonde daarna in Halfweg, Haarlemmerliede, Haarlem en Amsterdam en is sinds 2002 inwoner van 'Velsen City'. Haar vriend, die uit Hoorn komt, heeft haar de omgeving met andere ogen doen bekijken. In oktober 2018 richtte zij VelsenCityBlog op om de inwoners en bezoekers van 'Velsen City' en omgeving te inspireren met al het leuks dat er hier te doen en te beleven is. Zij is ook eigenaar van content marketing bureau Content4Bizz (2013). Media, journalistiek, (online) marketing en (marketing)communicatie zitten in haar bloed. Jarenlang heeft zij gewerkt voor toonaangevende uitgeverijen als Telegraaf Media Groep, VNU Media, ANWB Media en Reed Business Media. In 2012 startte zij haar eerste eigen blog.

Write A Comment