De banken verdwijnen uit het straatbeeld, de horeca gelukkig niet. Waar jaren geleden aan het Broekbergenplein in Santpoort-Noord een echte bank zat, is hier nu een horecazaak gevestigd. Voor wie last heeft van nostalgische gevoelens heet deze sfeervolle wijn- en spijsbar gelukkig ‘De Bank’. Vanaf eind oktober heeft de zaak een nieuwe menukaart

In een sfeervolle ambiance met een gezellige bar en zowel lage als hoge tafels, geniet je er van een high wine, het menu van de chef met een bijpassend wijn arrangement, oesters, vlees en vis. Ook is er een heerlijk ‘veggie’ gedeelte op de kaart. Verlang je naar een lekker dessert? Dan kun je los bij De Bank, want dat varieert van een kaas plateau tot een huisgemaakte tiramisu.

Nieuw menu De Bank Santpoort-Noord

Wijnbar De Bank heeft plaats voor vijftig gasten. En bij mooi weer biedt het terras nog eens plaats aan veertig gasten. Eigenaar André Beintema: ‘Of je nu met zijn tweeën komt of met een grotere groep, wij zorgen ervoor dat je geniet van een heerlijke wijn- en spijs beleving’.

Wijnbar De BankIets te vieren?

Heb je wat te vieren en wil je De Bank besloten hebben voor jouw gasten? Dat kan tot 140 personen. De wijnbar organiseert ook proeverijen, heeft regelmatig live muziek en doet mee aan de plaatselijke festiviteiten. Houd vooral de socials van Velsen City Blog in de gaten, dan blijf je op de hoogte. En volg natuurlijk ook de socials van De Bank.

Iets vieren bij De Bank in Santpoort-NoordOok fish and chips of spareribs op woensdag en donderdag

Buiten de menukaart om kun je op woensdag- en donderdagavond fish and chips of spareribs eten bij De Bank. Leuk toch voor een doordeweekse dag? En dat voor slechts 25 euro!

Wil je reserveren?

Stuur gemakkelijk en snel een WhatsApp bericht naar: 06 31900250. Of reserveer HIER via de reserveringsmodule op website van De Bank

Meer info vind je hier op de website van De Bank.

Fotografie: Lopje Höcker (@fujimoments_by_lop)

De Bank Santpoort binnenkant

Volg jij Velsen City Blog al op Instagram en/of Facebook?

 

Author

Brigitte Schiering is opgegroeid in Spaarndam, het landelijke dorp grenzend aan Haarlem en Velsen. Zij woonde daarna in Halfweg, Haarlemmerliede, Haarlem en Amsterdam en is sinds 2002 inwoner van 'Velsen City'. Haar vriend, die uit Hoorn komt, heeft haar de omgeving met andere ogen doen bekijken. In oktober 2018 richtte zij VelsenCityBlog op om de inwoners en bezoekers van 'Velsen City' en omgeving te inspireren met al het leuks dat er hier te doen en te beleven is. Zij is ook eigenaar van content marketing bureau Content4Bizz (2013). Media, journalistiek, (online) marketing en (marketing)communicatie zitten in haar bloed. Jarenlang heeft zij gewerkt voor toonaangevende uitgeverijen als Telegraaf Media Groep, VNU Media, ANWB Media en Reed Business Media. In 2012 startte zij haar eerste eigen blog.

Write A Comment