Happy Living, Happy Giving is het motto van deze unieke feel good store in Santpoort-Noord. Hier kun je terecht voor de leukste accessoires om van je huis een echt thuis te maken.

Van prachtige kaarsen, vazen, kussens en lampen tot een speciale kinderhoek met spullen voor de kinderkamer. Naast interieuraccessoires hebben ze ook leuke cadeautjes met een glimlach: het leven is soms al zuur genoeg! Daarnaast is shoppen in deze winkel een feestje door het mooie interieur en zorgt dit voor genoeg inspiratie!

Mensen met een glimlach de deur uit laten gaan is wat ze erg belangrijk vinden. De sfeer van deze winkel draagt daar zeker aan bij. De spullen die ze verkopen zijn van goede kwaliteit, zoveel mogelijk fairtrade en daarnaast van de kleinere onbekendere merken. Hierdoor heb je echt iets unieks in huis staan!

Openingstijden No Lemons, Please!:

Dinsdag: 10 tot 18 uur
Woensdag: 10 tot 18 uur
Donderdag: 10 tot 18 uur
Vrijdag: 10 tot 18 uur
Zaterdag: 10 tot 17 uur

Adres No Lemons, Please!
Hoofdstraat 164

2071 EM  Santpoort Noord

Telefoonnummer: 023 785 40 15

E-mail: info@nolemonsplease.nl

Bekijk de website, Facebookpagina of Instagram van No Lemons, Please!

Author

Femke op den Kelder is geboren en getogen in Velsen. Zij is afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam in Media, Informatie en Communicatie. Zij vindt het leuk om te schrijven, fotograferen en filmen voor VelsenCityBlog en komt hierdoor ook op plekken waar ze normaal niet aan gedacht zou hebben. En dat allemaal zo dichtbij!

Write A Comment