Wie kan je beter vertellen wat de leukste plekken zijn in Velsen City dan de locals zelf? Vandaag de 3 favorieten van Hans Koppes. Laat je inspireren! 

Hans is een bekend gezicht in Velsen City. Hans vermaakt zich hier opperbest en de kans is groot dat je hem op een van de gezellige evenementen of in een rustiger gebied tegenkomt. We zeggen het vaker: Velsen City heeft het allemaal, het stadse en het landelijke. Maar wie weleens een patatje, een broodje Van Dobben kroket, een broodje carpaccio of een van de lekkere verse salades haalt bij Koppes Snacks en Catering in Santpoort-Noord kent Hans hier vast van! Het familiebedrijf bestaat hier tenslotte al meer dan 40 jaar en is een begrip in Velsen City!

Van jong tot oud; wie kent Koppes niet van een avondje doorzakken in De Wildeman, bij Bartje of in de feestweek en dan tussendoor of als afsluiter een snack eten bij of op het Koppes Snack plein.  Wij Velsenaren komen graag bij Hans, maar waar komt hij zelf het liefst? Het woord is aan Hans.

1. Het dorpsfeest Santpoort

“De activiteiten bezoeken zoals rijtuigendag, steppenrace, de jaarmarkt, buikschuiven en de kortebaan niet te vergeten”.

Dorpsfeest Santpoort Buikschuiven Velsen City Blog

Foto: Dorpsfeest Santpoort.

2. Park Velserbeek

“Met de kinderboerderij, het Theehuis en de mooie omgeving om te ontspannen met het mooie weer om bijvoorbeeld te picknicken”.

Hertjes Velserbeek, Velsen City Blog

Foto: Miranda de Koning-Schiering

3. Het strand

“En dan kun je ook nog naar het strand met mooie evenementen en lekker op een terrasje genieten van een borreltje en een bitterbal”.

Van IJmuiden naar Bloemendaal, Velsen City Blog

Foto: Miranda de Koning-Schiering

Volg jij Velsen City Blog al op Instagram en/of Facebook?

Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Author

Brigitte Schiering is opgegroeid in Spaarndam, het landelijke dorp grenzend aan Haarlem en Velsen. Zij woonde daarna in Halfweg, Haarlemmerliede, Haarlem en Amsterdam en is sinds 2002 inwoner van 'Velsen City'. Haar vriend, die uit Hoorn komt, heeft haar de omgeving met andere ogen doen bekijken. In oktober 2018 richtte zij VelsenCityBlog op om de inwoners en bezoekers van 'Velsen City' en omgeving te inspireren met al het leuks dat er hier te doen en te beleven is. Zij is ook eigenaar van content marketing bureau Content4Bizz (2013). Media, journalistiek, (online) marketing en (marketing)communicatie zitten in haar bloed. Jarenlang heeft zij gewerkt voor toonaangevende uitgeverijen als Telegraaf Media Groep, VNU Media, ANWB Media en Reed Business Media. In 2012 startte zij haar eerste eigen blog.

Write A Comment