Wie kan je beter vertellen wat de leukste plekken zijn in Velsen City dan de locals zelf? Vandaag trappen we af met de 3 favorieten van Lopje Höcker. Laat je inspireren! 

Lopje gaat graag op stap in de plaatselijke horeca en je kunt haar ook vaak vinden op een van de gezellige tennisparken, die Velsen rijk is. In het dagelijkse leven is zij analist op een medisch microbiologisch laboratorium én runt zij vanaf 2010 haar eigen praktijk voor Holistische Gezondheidstherapie. Holistische Natuurgeneeskundige Therapie werkt complementair aan gezondheidsherstel op alle niveaus van energie: fysiek, etherisch, gevoelens, gedachten en bewustzijn. De therapie richt zich op het behandelen van de oorzaken van de klachten. Er worden geen symptomen bestreden, maar er wordt probleemoplossend gewerkt. Haar praktijk heet Natuurlijk Heelzijn. “Een klacht, hoe chronisch en van welke aard dan ook, verdwijnt als de oorzaken ervan zijn verwijderd“, vertelt ze enthousiast. Je kunt je voorstellen, dat Lopje naast het inspannende werk wat zij doet, lekker wil ontspannen als zij vrij is. In Velsen City lukt dat zeker. Het woord is aan Lopje.

1. Landgoed Duin en Kruidberg

“Mijn tweede achtertuin. Elke keer genieten als ik hier kom voor een wandeling om vervolgens (het liefst in de zon op het terras) bij brasserie DenK  te genieten van een lekker wijntje en die overheerlijke olijven. Ook een heel chille plek om in de zomer aan de vijverrand te zonnen!”

2. Santpoort Foodfest

“Elk jaar weer een gezellig feestje op het dorpsplein met heerlijke hapjes, drankjes en leuke muziek!”
Dit jaar is het Foodfest op zaterdag 25 mei, van 17 uur tot 23.59 uur, op het dorpsplein in Santpoort-Noord (red.).

Foodfest Velsen City Blog3. Ruïne van Brederode

De Ruïne van Brederode is een mooie plek! Met af en toe grappige evenementen die je meenemen naar de tijd van Brederode of gewoon lekker biertjes proeven daar!”
Ruine van Brederode Velsen City Blog
Foto’s: Lopje Höcker.

Volg jij Velsen City Blog al op Instagram en/of Facebook?

Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Write A Comment