Op de woensdagochtenden 26 mei en 2 juni werd er door het team van SportSupport met medewerking van de tennisleraren Chantal en Lars van Tennisschool Klaverstijn Tennis bij tennisvereniging LTC Hofgeest Velserbroek een Peuter Instuif gehouden. 

Op beide dagen kwamen er rond de 70 peuters met hun ouders/verzorgers op het tennispark om allerlei leuke activiteiten te doen. De thema’s waren plezier, bewegen en ontdekken!

Fotografie: Willemke Binkhorst-Schoon

Alledrie de thema’s kwamen ruimschoots aan bod; lekker buiten, sport en spel, bewegen op muziek en een tennis clinic. Iedereen had er veel zin in en het mooie weer deed daar nog een schepje bovenop! De dames van de LTC Hofgeest Jeugdcommissie hadden voor iedere peuter na afloop een leuke verrassing. En uiteraard een beker met limonade want er werd fanatiek aan alle onderdelen meegedaan. 

De gemeente Velsen vindt het belangrijk dat zoveel mogelijk inwoners sporten en bewegen. Het doel van een initiatief als de Peuter Instuif is om inwoners dichtbij huis op een snelle en makkelijke manier kennis te laten maken met andere, minder bekende sporten en verenigingen. 

Meer weten over Peuter Tennis bij LTC Hofgeest? Informeer bij Tennisschool Klaverstijn Tennis over de tijden en tarieven: info@klaverstijntennis.nl

Volg jij Velsen City Blog al op Instagram en/of Facebook?

Author

Brigitte Schiering is opgegroeid in Spaarndam, het landelijke dorp grenzend aan Haarlem en Velsen. Zij woonde daarna in Halfweg, Haarlemmerliede, Haarlem en Amsterdam en is sinds 2002 inwoner van 'Velsen City'. Haar vriend, die uit Hoorn komt, heeft haar de omgeving met andere ogen doen bekijken. In oktober 2018 richtte zij VelsenCityBlog op om de inwoners en bezoekers van 'Velsen City' en omgeving te inspireren met al het leuks dat er hier te doen en te beleven is. Zij is ook eigenaar van content marketing bureau Content4Bizz (2013). Media, journalistiek, (online) marketing en (marketing)communicatie zitten in haar bloed. Jarenlang heeft zij gewerkt voor toonaangevende uitgeverijen als Telegraaf Media Groep, VNU Media, ANWB Media en Reed Business Media. In 2012 startte zij haar eerste eigen blog.

Write A Comment