Adverteren via de kanalen van Velsen City Blog? Doe mee met deze unieke Sint & Kerst actie. Jij regelt de producten, wij regelen de promotie. 

Net als twee jaar geleden willen wij ons platform beschikbaar stellen voor ondernemers, om in de laatste twee maanden van het jaar jouw producten te promoten met onze Sint & Kerst actie.

Eén van de krachten van adverteren via Velsen City Blog is namelijk dat het niet reclameachtig overkomt. Hoe vaak horen we niet: ‘Wat een leuke blog laatst, ik wist helemaal niet van het bestaan van winkel af. Ik ben er gelijk heen gegaan.’
We vertellen via onze blog en social media jouw verhaal, met jouw product in de schijnwerpers. Hoe leuk is het om jouw producten via een blog of reels aan de bewoners van Velsen (en omstreken) te laten zien.

advertentie Sint en kerst actie voor ondernemers

 

Zo zorgen wij voor verkeer naar jouw zaak of website, waar jouw producten of diensten te koop zijn. Meerdere ondernemers adverteren al via Velsen City Blog en jou kunnen we ook helpen. Speciaal voor Sinterklaas en Kerst komen er blogs online met cadeautips voor de feestdagen. Wil jij jouw producten of diensten in de schoen en onder de boom zien? Doe dan nu mee met onze Sint & Kerst actie.

Hoe werkt de Sint & Kerst actie?
Je mag 2 producten, diensten of entreetickets promoten. De investering hiervoor is slechts € 49 ex BTW per product. Dat is inclusief fotografie, die wij verzorgen. Jij regelt de producten, wij regelen de promotie. Geïnteresseerd? Stuur een mail naar info@velsencityblog.nl

Samen maken we er fijne feestdagen in Velsen van!

Author

Write A Comment