Aanhaken bij bestaande winter koppelcompetitie mogelijk voor leden en niet-leden

LTC Hofgeest in Velserbroek organiseert al jaren op haar all weather (4-seizoenen) tennisbanen met succes een winter koppelcompetitie. Ook Tenniscentrum Velserbroek organiseerde jarenlang een competitie in de wintermaanden, maar onlangs kregen de deelnemers bericht dat de eigenaar stopt met de exploitatie van tennis in deze hal. LTC Hofgeest biedt deze teleurgestelde groep tennissers een mooi alternatief aan door aan te haken bij de winter koppelcompetitie op haar park. 

Winter koppelcompetitie LTC Hofgeest 2021

Deze winter koppelcompetitie is geen KNLTB competitie en is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van LTC Hofgeest. Er wordt gespeeld op 11 zondagmiddagen in de winter. De wedstrijden duren een uur. Je slaat 10 minuten in en speelt 25 minuten vanaf de ene helft van de baan en 25 minuten vanaf de andere helft van de baan. Per gespeeld uur kun je maximaal 12 punten halen. De deelnemers worden op sterkte ingedeeld. Na afloop kun je gezellig een hapje en drankje nuttigen in de kantine.  

Ltc Hofgeest winter koppel competitie 2021-2022

HIER kun je je inschrijven voor de winter koppelcompetitie van LTC Hofgeest. Deelnemers hoeven geen lid te zijn van de KNLTB en ook niet van LTC Hofgeest. Ben je wel KNLTB lid, dan dien je je speelsterkte van je pasje in te vullen. Je kunt inschrijven voor een Gemengd Dubbel en/of een Dames Dubbel of Heren Dubbel. De dames spelen tussen 12 en 14 uur, de mixen tussen 14 en 16 uur en de heren tussen 16 en 18 uur.

Volg jij Velsen City Blog al op Instagram en/of Facebook?

Author

Write A Comment