Een rondje Bol voor je sinterklaas- en kerstcadeaus? Of steun jij de ondernemers in Velsen City? Wij stimuleren het laatste, want kijk nou hoeveel leuke ideeën wij voor jou op een rij hebben gezet! Gewoon, in jouw hometown!

  1. No Lemons Please; deze woonaccessoires winkel is niet meer weg te denken in de Hoofdstraat in Santpoort-Noord. Hier vind je altijd een leuk cadeautje! Met een uitgebreid assortiment woonaccessoires van bekende en onbekende merken, kussens, plaids, sieraden, lieve cadeautjes, mooie ansichtkaarten en nog veel meer leuke hebbedingetjes lukt het eigenlijk altijd. Alles wordt feestelijk ingepakt. No Lemons Please Sinterklaas No Lemons Please kerst

Fotografie: Lopje Höcker, Fuji Moments by Lop

2. Brasserie Beeckestijn; deze sfeervolle brasserie/restaurant is een echte trekpleister in Velsen. Vele trouwerijen hebben hier al plaatsgevonden. En ook voor de wandelaar en fietser is dit een heerlijk plekje om even op adem te komen na het genieten van de prachtige buitenplaats Beeckestijn. De bourgondische Franse brasserie nodigt uit voor een voedzaam ontbijt, een lekkere lunch en op donderdag, vrijdag en zaterdag een heerlijk diner. Met een Beeckestijn cadeaukaart zit je dus altijd goed! Beeckestijn Sint

Foto aangeleverd

3. Yogastudio Santpoort; in de sfeervolle ambiance kan iedereen terecht voor yoga en pilates. De yogastudio beschikt over drie yogazalen. ‘De studio is voor iedereen’. Voor mannen, vrouwen, yogi’s die al jaren lessen volgen, maar ook voor geïnteresseerden die willen kennismaken met yoga. Het lesaanbod is divers, zodat er voor iedereen een passende les is. Voor senioren die niet meer zo mobiel zijn is er bijvoorbeeld yoga zittend op een stoel. Ook geven zij zwangerschapsyoga en Pilates! Je kunt bij Yogastudio niet alleen lessen, maar ook producten kopen, zoals een yogamat, cadeaubon of een slaapmasker.

Yogastudio Santpoort

Yogastudio Santpoort

4. The Good Beauty; Lydia is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en eigenaresse van The Good Beauty. Na tien jaar gewerkt te hebben bij verschillende salons heeft zij de stap genomen om haar eigen schoonheidssalon te starten. Bij haar staat ontspanning en huidverbetering centraal. Je kunt er terecht voor verschillende behandelingen. Geef je een cadeaubon van The Good Beauty, dan weet je zeker dat je daar iemand heel blij mee maakt! Maar natuurlijk kun je bij Lydia ook allerlei producten kopen als cadeau.

The Good BeautyThe Good Beauty

Foto: aangeleverd.

5. Dansstudio Footloose;

Showdance 8+ jaar op zaterdag: Dit is een vrolijke dansstijl waar gedanst wordt op top 40 of musical liedjes. De kinderen beginnen met een warming-up en vanaf 8 jaar ook op een leuke manier met krachttraining. Ze oefenen de pasjes via de diagonaal om zo de technieken te verbeteren. Daarna leren de leerlingen een choreografie aan. 

Dansstudio Footloose

Fotografie: Lopje Höcker, Fuji Moments by Lop

Op de maandag heeft Dansstudio Footloose streetdance 10+ jaar. Dit is een dansstijl die meer richting hip hop gaat. In alle lessen staat plezier voorop! Elk schooljaar wordt afgesloten met een grote voorstelling in Stadsschouwburg Velsen. Dit jaar is de titel van de voorstelling: ‘Live op TV’.

Dansstudio Footloose

Fotografie: Mattijs Kuiper Fotografie 

6. Carel Meyjes; deze kunstenaar uit Santpoort-Noord maakt prachtige schilderijen. Op zijn Instagram krijg je een inkijkje in wat hij zoal maakt. Carel Meyjes is ruim 35 jaar werkzaam geweest als belichter en later als leidinggevende in de theaterwereld. Het gemis aan visuele prikkels in zijn laatste functie bracht hem bij het schilderen. Eerst figuratief, daarna vooral portretten. Sinds kort schildert hij ook impressionistische landschappen. Meyjes gebruikt in zijn schilderijen pastel acryl inkt en goudstof op een ondergrond van MDF. Zijn werk wordt met enige regelmaat geëxposeerd. Ben je geïnteresseerd in een van zijn schilderijen? Stuur een mail naar: carelmeyjes@gmail.com

Carel Meyjes

Fotografie: Lopje Höcker, Fuji Moments by Lop

Dit is een gesponsorde post. 

Volg jij Velsen City Blog al op Instagram en/of Facebook?

Author

Write A Comment