De Theeschenkerij Velserbeek en Korf Catering slaan de handen ineen tijdens het weekend van het Velsen Virtueel Festival.

Het gehele weekend, van vrijdag tot en met zondag, kun je een sit down Green Egg Proeverij van Korf Catering reserveren.

Foto: Theeschenkerij

Vrijdag 7 augustus* Zaterdag 8 augustus* Zondag 9 augustus

aanvang tussen 18:00 – 18:30 uur
aanvang tussen 17:00 – 17:30 uur
aanvang om 15:00 (start van het Velsen Virtueel Festival)

Het thema van de Green Egg Proeverij is in een Mediterraans tintje. De proeverij bestaat uit 6 gerechten van de Green Egg. De prijs bedraagt € 28,50 per persoon exclusief dranken**.
Op de avonden zelf kunnen er ook karaffen Sangria besteld worden.

Foto: Theeschenkerij

Op zondag zorgt het Velsen Virtueel Festival van 15:00 tot 22:00 uur voor een mooi programma! RTV Seaport zendt dit live uit. Geniet van een festivalsfeer bij De Theeschenkerij met de allerleukste artiesten.

Voor meer informatie; check de Social Media kanalen.

RESERVEREN

Vooraf reserveren via info@theeschenkerijvelserbeek.nl. Graag vermelden: naam, mobiele telefoonnummer, aantal gasten, dieetwensen en of iedereen uit hetzelfde huishouden komt.

* De avonden gaan alleen door bij voldoende reserveringen.
** Houd er rekening mee dat De Theeschenkerij een 100% aanbetaling (via Tikkie) vraagt voor het eten om de reservering te bevestigen. Op de avond zelf reken je alleen de dranken af.

Volg jij Velsen City Blog al op Instagramen/of FacebookWil je niets missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Author

Femke op den Kelder is geboren en getogen in Velsen. Zij is afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam in Media, Informatie en Communicatie. Zij vindt het leuk om te schrijven, fotograferen en filmen voor VelsenCityBlog en komt hierdoor ook op plekken waar ze normaal niet aan gedacht zou hebben. En dat allemaal zo dichtbij!

Write A Comment