Het is voorjaarsvakantie, maar om het nu echt voorjaar te noemen? Wat is er dan fijner om het binnen leuk te maken voor de kleintjes? Dat doet de peuter sport-in-stuif in IJmuiden! Helaas is dit evenement al vol. Maar Sportloket Velsen organiseert nog veel meer voor jong en oud.

Na het succes van de vorige peuter editie sport-in-stuif is er op vrijdag 25 februari 2022 weer een nieuwe peuterinstuif. Dit keer in de sporthal van IJmuiden/zeewijk. Een gymzaal vol leuke attributen en leuke spelletjes om even lekker samen met je kleintje actief bezig te zijn en op ontdekkingstocht te gaan!

peuterstuif ijmuiden 2022

VOL maar houd de andere activiteiten in de gaten!

Helaas is dit evenement vanwege het grote succes van vorige keer al VOL. Maar houd vooral deze website van Sportloket Velsen in de gaten voor meer activiteiten.

Sportpas Velsen

De gemeente Velsen vindt het belangrijk dat zoveel mogelijk inwoners sporten en bewegen. Het doel van deze website is om de inwoners dichtbij huis op een snelle en gemakkelijke manier kennis te laten maken met andere, minder bekende sporten en verenigingen. Door deel te nemen aan de verschillende sporten kunnen inwoners ontdekken welke sport uiteindelijk het beste bij hen past. Veel sportverenigingen uit Velsen doen mee.

Dit bericht is tot stand gekomen na een inzending van Romee Rem. Foto’s Romee Rem.

Author

Write A Comment