Waar kijk jij op zondag 9 augustus naar het Velsen Virtueel Festival? Bouw jij met je vrienden een anderhalvemeterfeestje in de tuin, op het strand, in het park of op het terras? Laat weten hoe jij het festival gaat kijken en maak kans op een festivalbox voor maximaal 8 personen.

De evenementen die deze zomer niet doorgaan vanwege de coronacrisis – PreSail IJmond, Zomerfestival .IJmuiden, Dorpsfeest Santpoort, Koningsdag, 2Generations en LatinVillage – organiseren samen met Stadsschouwburg Velsen, Telstar en Citymarketing Velsen een virtueel festival waarbij muziek en cultuur centraal staan. De lege festivalterreinen en bijzondere locaties in Velsen dienen als decor voor de optredens van lokale bands en muzikanten. RTV Seaport zorgt ervoor dat de beelden overal te zien zijn op tv en via een livestream. Het festival duurt van 15.00 tot 22.00 uur.

Artiesten die voorbij komen tijdens het festival zijn Gerard Alderliefste, 100% Pret Band, D-Rashid feat Clayton Barros, Drie Vierkante Meter, Full Count, The Local Boyzz, Yorick van Norden, Funky Diva Ezz, Zoë Gerritsen, DJ Mitch, Koel Kids, Muziekles IJmuiden, DJ Barry Brand, DanceWorks/KunstForm Velsen en Heer & Meester.

Het Velsen Virtueel Festival is op verschillende plekken live te bekijken en er worden ook festivalboxen verkocht voor thuis. Kijk voor meer informatie op ijmuiden.nl/velsenvirtueelfestival of meld je aan voor het Facebook-event Velsen Virtueel Festival.

Laat voor 1 augustus weten hoe jij het festival gaat kijken door een bericht te plaatsen op Instagram met #velsenvirtueelfestival of door een mail te sturen naar info@ijmuiden.nl. Hiermee maak je kans op een festivalbox voor maximaal 8 personen met lokale producten die jouw festivaldag compleet maken.

Het Velsen Virtueel Festival wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Velsen (IJmuiden Rauw aan Zee), Provincie Noord-Holland, Rabobank, Zeehaven IJmuiden, Stichting PreSail Havenfestival IJmuiden, Forteiland IJmuiden, No Nonsense Producties en Stichting Citymarketing Velsen (.IJmuiden).

Volg jij Velsen City Blog al op Instagram en/of FacebookWil je niets missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Author

Femke op den Kelder is geboren en getogen in Velsen. Zij is afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam in Media, Informatie en Communicatie. Zij vindt het leuk om te schrijven, fotograferen en filmen voor VelsenCityBlog en komt hierdoor ook op plekken waar ze normaal niet aan gedacht zou hebben. En dat allemaal zo dichtbij!

Write A Comment