Aankomende zaterdag kun je je wandelschoenen uit de kast halen. Wandel jij mee met de 7e editie van de Vissenloop of met de Marsmanmars Zomerloop in Haarlem-noord? Met beide lopen steun je een goed doel.

Op zaterdagochtend 3 juni kun je kiezen waar je gaat wandelen. Loop je al jaren mee met de Vissenloop en wil je wat anders? Bij de buren in Haarlem-noord kun je kiezen uit twee afstanden: de 5 kilometer BrunoMars loop of de 10 kilometer MarsmanMars. De eerste is geschikt voor gezinnen en deelnemers die van een kortere wandeling houden en de tweede route is wat langer gemaakt. Beide routes starten en eindigen bij het Marsmanplein in Haarlem-noord. Ook steun je hiermee een goed doel, namelijk het Vogelhospitaal. Kijk voor meer informatie, de route en de prijzen op de website van de Marsmanmars Zomerloop.

7e editie Vissenloop
Wil je vertrouwd in Velsen blijven, dat kun je je zaterdagochtend verzamelen op Plein1945 voor de 7e editie van de Vissenloop. Je hebt wellicht de vlaggen al zien hangen. Dit jaar steunt de Vissenloop het goede doel KWF Kankerbestrijding. Je kunt je tevens ook laten sponsoren en nóg meer geld voor de stichting ophalen. Een goede actie als je het mij vraagt.

Handig om te weten: de voorinschrijvingen zijn per 1 juni gesloten, maar je kunt je nog wel inschrijven op de dag zelf, bij de organisatie op Plein1945. Je hebt de keuze uit zeven afstanden, variërend van 5 kilometer (die ook haalbaar is met kinderwagens en rolstoelen) tot 40 kilometer. Waar ga jij voor?

Loterij en braderie
Naast het wandelen is er gedurende de dag een braderie op de Lange Nieuwstraat en organiseert de Vissenloop ook een loterij met mooie prijzen. De loten zijn helaas uitverkocht, maar dat is goed nieuws voor het KWF. Dus wandel je niet mee, wandel dan wel even langs Plein1945 en de Lange Nieuw om de sfeer te proeven. 

Fijn (wandel) weekend gewenst!

Author

Write A Comment