Gaat zij op zoek naar een nieuw bestaan, wat er in de buurt te doen is en wil zij graag nieuwe mensen en plekken leren kennen. Tenminste, als het aan mij ligt wel. Vorig jaar november verhuisde ik met mijn gezin van Haarlem naar IJmuiden en kwam op de website van Velsencityblog terecht.

Je kunt je vast de situatie waarin ik zat wel voorstellen: het huidige huis waar je woont is te klein geworden, omdat je gezin is uitgebreid. De woningmarkt heeft in jouw stad niet te bieden wat je kunt (en wilt) betalen en dus wijk je uit naar de omliggende plaatsen. Onze wensen waren vooral een groter huis voor een betaalbare prijs en dichtbij het bos en het strand. We werden verliefd op een huis in IJmuiden en al snel op IJmuiden zelf.

Wat is er hier te doen
Toen ik in Haarlem woonde heb ik jaren geschreven voor het online mediaplatform Haerlems Bodem. Ik schreef lijstjes en verhalen over Haarlem en interviewde mensen uit de stad. Op deze manier leerde ik de stad en de mensen beter kennen. Ik kwam regelmatig op nieuwe plekken, maakte foto’s van opmerkelijke dingen en plaatste dit op de social media.
Eenmaal gesetteld in IJmuiden wilde ik de stad beter leren kennen en ging op zoek naar websites en blogs. Of iemand die ik kon volgen op social media om zo IJmuiden beter te leren kennen. Zo vond ik wel een aantal websites en wat mensen, maar het was het niet helemaal. Tot ik bij Velsen City Blog terecht kwam. Een leuke lokale blog met thema’s als Kids, Lifestyle, Going Out, Food and Drinks. Via het laatst gepubliceerde bericht kwam ik erachter dat er opvolging voor gezocht wordt.

Velsen City Blog ter overname
Brigitte is gestopt met de blog, omdat zij het niet meer kon combineren met haar bedrijf Content4Bizz. Dat is nog steeds zo. Daarom hebben we besloten dat ik Velsen City Blog nieuw leven in ga blazen. En dat Brigitte achter de schermen meedenkt.

Hoera!
Dus bij deze, je hebt een primeur te pakken en vertel het gerust door: Loes gaat Velsen City Blog weer op de kaart zetten. Ik ga leuke artikelen schrijven, locaties bezoeken en nieuwe mensen ontmoeten om zo ons Velsen nóg beter te kennen.
Dus heb je een nieuwtje, ken je of ben je iemand die wat bijzonders doet of ben je een ondernemer die wat publiciteit kan gebruiken? Laat het mij weten en ik kom langs!

Author

Write A Comment