Ter overname aangeboden: Velsen City Blog.

Met veel plezier heb ik vanaf het najaar van 2018, naast mijn ‘gewone’ werk aan en in mijn bedrijf Content4Bizz, gewerkt aan deze blog over ‘Velsen City’. Ik bied hem nu ter overname aan.

Velsen City Blog is zo genoemd omdat de plaatsen Velserbroek, Santpoort, Driehuis, IJmuiden en Velsen dicht tegen elkaar aan liggen. Hierdoor voelt wonen in Velsen en omstreken aan als een stad qua voorzieningen met evengoed de voordelen van een dorp. De scholen zijn weer begonnen, een goed moment om ook dit ‘kindje’ los te laten…Er zijn zoveel leuke, nieuwe uitdagingen op mijn pad gekomen dat het niet meer te bolwerken is. Ook speelt mee dat Femke er vorig jaar zomer mee stopte. Wij hebben samen zoveel lol gehad met de blogs en de video’s (zie foto)! Ondanks de coronaperiode hebben we er nog wat goeds van weten te maken. Nu kan ik zomaar de spreekwoordelijke stekker eruit trekken, maar het zou leuker zijn als iemand de blog over wil nemen.

Ik heb nog 1001 ideeën die ik je mee kan geven, ik heb alleen de tijd niet om ze uit te voeren. Wie heeft interesse en neemt Velsen City Blog over? Velsen City Blog heeft naast een YouTube kanaal een Facebook pagina (1 duizend volgers) en een Instagram account (1.239 volgers). Bij interesse graag mailen naar: info@content4bizz.nl . Dan neem ik contact met je op om te samen te kijken of er een match is.

Author

Brigitte Schiering is opgegroeid in Spaarndam, het landelijke dorp grenzend aan Haarlem en Velsen. Zij woonde daarna in Halfweg, Haarlemmerliede, Haarlem en Amsterdam en is sinds 2002 inwoner van 'Velsen City'. Haar vriend, die uit Hoorn komt, heeft haar de omgeving met andere ogen doen bekijken. In oktober 2018 richtte zij VelsenCityBlog op om de inwoners en bezoekers van 'Velsen City' en omgeving te inspireren met al het leuks dat er hier te doen en te beleven is. Zij is ook eigenaar van content marketing bureau Content4Bizz (2013). Media, journalistiek, (online) marketing en (marketing)communicatie zitten in haar bloed. Jarenlang heeft zij gewerkt voor toonaangevende uitgeverijen als Telegraaf Media Groep, VNU Media, ANWB Media en Reed Business Media. In 2012 startte zij haar eerste eigen blog.

Write A Comment