Hoe kunnen we de maand november wat leuker maken? Wij bedachten het Grote Velsen City Blog Spel en reiken 100 euro uit aan de winnaar. Doe je ook mee?

Driehuis, IJmuiden, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velserbroek en Velsen-Zuid. 6 plaatsen, 6 opdrachten, met als einddoel die 100 euro binnen slepen. Gaat dat jou lukken?

Het Grote Velsen City Blog Spel

Het spel begint 8 november en duurt zes weken. Iedere week krijg je een opdracht in één van de 6 plaatsen in Velsen. Het zijn voornamelijk foto-opdrachten en enkele doe-opdracht. Je krijgt een paar dagen om de opdracht uit te voeren en voor iedere opdracht kun je punten verdienen. Degene die aan het eind van de zes weken de meeste punten heeft, wint het spel en wint de 100 euro. Een mooi kerstcadeautje 😉

Als je je inschrijft, krijg je uiteraard wat meer uitleg over hoe en wat precies en wordt je wekelijks op de hoogte gehouden over de puntenstand. Dit houden we ook bij via onze social media. Een eigen Instagram account is verreist voor dit spel.

Inschrijven doe je zo

Wil je meedoen met het spel? Dan vragen wij als inzet een bedrag van €7,50. Het spel gaat alleen door als er minimaal dertien deelnemers zijn. Stuur een mailtje naar info@velsencityblog.nl en deel hierin dat je mee wil doen met het Grote Velsen City Blog Spel. Stuur daarnaast je volledige naam en telefoonnummer mee (dit voor verdere communicatie).

We willen het Grote Velsen City Blog Spel gezamenlijk starten op woensdagavond 8 november om 20.00 bij De Bank in Santpoort-Noord.

Author

Write A Comment